Hvar, Hrvatska, primorje
Profimedia
Hvar, Hrvatska, primorje

Profimedia

Hvar, Hrvatska, primorje, Foto: Profimedia

Nakon vesti da se na Hvaru razboleo veći broj radnika jedne hotelske kompanije, i da svi imaju iste simptome, javio je jedan od njih i otkrio da je hrana uzrok njihovih muka.

Jedan od zaposlenih u Sunčanom Hvaru, javio se hrvatskim medijima nakon što se 14 radnika najveće hotelske kompanije na ovom ostrvu naglo razbolelo. Mladić je rekao da se otrovao hranom iz hotela Bodul, u kojem su inače smešteni zaposleni Sunčanog Hvara.

Pročitajte još:

- Hrana s doručka, konkretno jaja, ako to uopšte jesu jaja jer ne znam više šta od čega spremaju, bila su očigledno pokvarena jer mi je pozlilo nakon što sam ih jeo - rekao je mladić koji je nakon trovanjha dva dana bio na infuziji.

Mladić je sa simptomima otišao u Hitnu pomoć, gde je takođe doživeo neprijatnost.

Pao makedonski premijer Zoran Zaev! Sa sobom povukao pevača Bokija 13 i Zorana Bašanovića!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 08.08.2019. 11:45 - 08.08.2019. 11:54 Šokantan snimak potresa region. Korupcija, Foto: Printscreen * Ključni dokaz da je Zaev primao mito * Čeka se ostavka * Premijer pao zbog korupcije Tužilac Kativa Janeva pokrenula je postupak pred Evropskom unijom zbog slučaja korupcije u koji je umešan miljenik Brisela i Mogerinijeve, premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, kao i njegov savetnik Zoran Bašanović.

- Nakon odlaska u Hitnu pomoć i čekanja od nekih pola sata, izbacili su me napolje pod izgovorom da na terenu imaju hitan slučaj, a ja sam konstantno povraćao, pao u nesvest i jedva sam mogao na noge - rekao je.

Hranu u hotelu Bodul više ne konzumira, a tome doprinosi i događaj od četvrtka ujutro.

- Uzeo sam musli u kojem sam pronašao crva. Nakon što sam pitao kuvaricu je li to normalno, rekla je da jeste i pitala šta ja hoću od nje, te da bacim žitarice i da ih ne jedem. Pritom su musli poslužili gostima - tvrdi radnik.

Kaže da mu je jedino preostalo da da otkaz jer u hotelu nema gde sam da priprema hranu, a ne jede po pekarama i lancima brze hrane.

Pekara, radnica, radnja, pecivo, testo

Shutterstock, ilustracija

Pekara, Foto: Shutterstock, ilustracija

Hotel se još nije oglasio povodom tvrdnji ovog mladića.

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!