Korupcija
Printscreen
Korupcija

Printscreen

Korupcija, Foto: Printscreen

* Ključni dokaz da je Zaev primao mito

* Čeka se ostavka

* Premijer pao zbog korupcije

Tužilac Kativa Janeva pokrenula je postupak pred Evropskom unijom zbog slučaja korupcije u koji je umešan miljenik Brisela i Mogerinijeve, premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, kao i njegov savetnik Zoran Bašanović.

Optužujući snimak objavio je italijanski portal La Verita.

Pročitajte još:

 

Osumnjičen je i Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, a na snimku se čuje kako muškarac koji daje novac kaže: "Nisam ja seljak da šaljem evre u crnoj kesi".

Podsetimo, Zoran Zaev, socijaldemokrata na vlasti od juna 2017. godine, optužen je da je primio mito od oko 160.000 evra od lokalnog poslovnog čoveka kako bi kupio građevinsko zemljište u Strumici, gradu u kojem je bio gradonačelnik.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Komentari (1)

svi se poznaju fali Čeda

08.08.2019 23:32

joj Boki je u vezi sa karlčusanima a oni mrze Basanovica jer je Zopran rekao jkako JK mesa muza sa telohraniteljem. Mozda je namestaljka. tata ima detektivsku agenciju na ime svoje druge zene da se ne zna cija je na prvi pogled.AY>j se kaldimio da ce jelka pored affere sa fudbalerima, čvarkom, mafijasem, Karicima, telohraniteljem imati i veze sa ovom aferom .Ona je deo masinerije dbinače ne bi tako nestijalno nekaznjeno godinama pljuvala Srbe. Boki je bio mlada muzička nada mama Divne a muž...