Francuska policija
Tanjug/AP
Francuska policija

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Osnovni sud u Tesliću odredio je jednomesečni pritvor Zeničaninu M. M. (40) s boravištem u Nemačkoj, zbog sumnje da je brutalno pretukao svog sedmogodišnjeg sina.

Crnogorska policija danas u 13 časova objavljuje ime ubice Branka Vučkovića!

AUTOR: Novosti/Alo.rs DATUM I VREME: 03.10.2019. 13:11 - 03.10.2019. 13:23 Stigle pouzdane informacije Policija, specijalci, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Podgorička policija rasvetlila je ubistvo Branka Vučkovića koji je prošle sedmice ubijen u Ulici Oktobarske revolucije u Podgorici Prema pouzdanim saznanjima za ovaj zločin osumnjičen je N.B. AUTOR: Srpskainfo/ Alo.rs/ B.

Četrdesetogodišnjak se tereti da je 29. septembra ove godine oko 17 časova u kući svog oca u Tesliću fizički napao svog sedmogodišnjeg sina zadavši mu više udaraca.

Pročitajte još:

Udarao ga je šakama u predelu obraza, čela i glave te nogom u predelu leđa, a od tih udaraca je dečak zadobio telesne povrede, piše Klix.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva i osnovane bojazni da će boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticajem na svedoke. Takođe, pritvor mu je određen i zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično delo, s obzirom na to da se radi o osobi sklonoj vršenju porodičnog nasilja, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva u Doboju.

Na suđenju otkrila strašne detalje o glumcu! Dete zbog njega ima košmare

AUTOR: Alo.rs/Srpski telegraf/I.L. DATUM I VREME: 04.10.2019. 07:29 Dečak bio izbezumljen! Goran Jevtić, Foto: screenshoot/Twitter Tog 15. juna 2014. godine glumac je maloletnika uvukao u toalet somborskog pozorišta, ljubio ga po vratu, jednom rukom masturbirao, a drugom izvadio penis dečaka i stavio ga u usta.

Za ovo krivično delo propisana je kazna zatvora od dve do 10 godina.

 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!