Policija, specijalci
Alo!/ Masanori Jošida
Policija, specijalci

Alo!/ Masanori Jošida

Policija, specijalci, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Podgorička policija rasvetlila je ubistvo Branka Vučkovića koji je prošle sedmice ubijen u Ulici Oktobarske revolucije u Podgorici

Prema pouzdanim saznanjima za ovaj zločin osumnjičen je N.B.

Sa 54 udarca sekirom i nožem ubio suprugu i njenog ljubavnika. Na sudu rekao sve što mu leži na srcu

AUTOR: Srpskainfo/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 01.10.2019. 15:50 - 01.10.2019. 17:16 "S njom sam živio 18 godina u braku i imamo dvoje dece" Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Alija Hrustić, osuđen na 30 godina robije zbog svirepog ubistva supruge i njenog ljubavnika, izjavio je juče u Vrhovnom sudu RS da kobnog dana nije planirao da ubije svoju suprugu.

Povodom ovog slučaja, policija je za danas u 13 časova zakazala pres konferenciju.

Vučković je ubijen 26. septembra.

Podsetimo, Podgoričanin Branko Vučković (33) podlegao je povredama zadobijenim u pucnjavi koja uveče dogodila u Podgorici.

Vučković je kobne noći krenuo na proslavu rođendana jednog rođaka u lokalu preko puta „Pejtona“. Kada je stigao blizu lokala, parkirao je motor. Čim je sišao sa motocikla, napadači suispalili više od deset hitaca, koji su ga pogodili u donje ekstremitete, a koban je bio pogodak u glavnu arteriju.

Branko Vučković

screenshoot/Youtube

Branko Vučković, Foto: screenshoot/Youtube

Iz lokala su odmah istrčali njegova devojka i rođaci, koji su krenuli u poteru za ubicama. Međutim, ubice su brzo umakle. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Mladić je prebačen u Urgentni centar, ali je tamo preminuo.

Policija sumnja da su ubice pratile mladića i da su iskoristili momenat na parkingu da pucaju u Vučkovića.

Posle pucnjave policija je blokirala kvart u kom je Vučković ranjen, a blokirani su svi izlazi iz grada. Međutim, to nije rezultiralo hapšenjem ubica.

Inspektori kriminalističke policije su saslušali više očevidaca događaja.

U pitanju je nekoliko stanara okolnih zgrada, koji su policajcima kazali da su videli Vučkovića kako se parkira i da su se potom začuli rafali. Međutim, niko od njih nije video ubice.

 

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Ekskluzivni intervju Milorada Dodika za Alo.rs