Policija
Alo!/Z. Gligorijević
Policija

Alo!/Marko Metlaš

Ilustracija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) istražuju slučaj seksualnog odnosa 32-godišnjeg muškarca sa 12-godišnjom devojčicom u Žepču, saznaje “Dnevni avaz”.

 

- Komšija mi je uznemireno pozvonio na vrata i pozvao me da idem s njim do kuće ispod puta. Kaže, ćerka mu je rekla da je devojčica otišla s nepoznatim muškarcem u kuću i da su tamo već dvadesetak minuta - govori očevidac ovog događaja.

Odmah su, dodaje, otišli do kuće te polako ušli da ih 32-godišnjak ne bi čuo. No, sve se, zapravo, i odvijalo iza vrata.

"50 MLADIĆA UPALO U ROMSKO NASELJE" Drama u Leskovcu! Uleteli sa palicama, šipkama i noževima, pa se razbežali!

- Pokušali smo da otvorimo vrata, ali nismo mogli. Oni su bili tik iza njih. Upozorio sam ga da izađe, odbijao je. Potom sam iz sve snage udario nogom u vrata, nakon čega je nepoznati muškarac izašao, dok se devojčica sakrila iza kauča, a potom i pobegla - kaže svedok događaja.

Odmah su nazvali policiju, koja je, zajedno s timovima istražitelja, izašla na mesto događaja.

- Iako meni i komšiji ništa nije hteo reći, buncao je, govorio da bi kuća mogla da se urediti, dozvao se onog trenutka kad je došla policija. Potom je priznao inspektorima seksualni odnos s devojčicom, ali se čekaju rezultati veštačenja iz Tešnja da se potvrde ovi navodi - govori on.

BILI U AUTU KOJI SE SUDARIO SA AUTOBUSOM Majka i sin poginuli u nesreći na Ibarskoj! Automobil potpuno smrskan!

Policija je na mestu događaja fotografisala i uzela sve dokaze, koji će se koristiti u rasvetljavanju ovog događaja.

Muškarac iz Željeznog Polja, a ranije je poznat policiji da pešači na duže staze pa je odlučio da prepešači i 40 kilometara do Ljeskovice da zavede devojčicu.

Istražuju se okolnosti

Kako nam priča očevidac celokupnog događaja, koji je dao izjavu i u Policijskoj stanici Žepče, istražuju se sve okolnosti i još se ne zna je li reč o silovanju.

ISPREBIJAO BIVŠEG SVEKRA DO SMRTI "On je za Goli otok, da nikad više ne vidi sunca": Tetka ubice iz Kovilja otkrila da je Slavko tukao i svog oca!

- Prema rečima druge devojčice, koja je bila s tom maloletnicom, ona je dobrovoljno otišla s njim u tu kuću, bez prisile. Videćemo šta će pokazati istraga, veštačenje. Još je misterija je li reč o silovanju – govori očevidac.