Marko Anđelić
Privatna arhiva
Marko Anđelić

Privatna arhiva

Marko Anđelić, Foto: Privatna arhiva

Sa svoje svadbe pravo u smrt! Trebinjac Marko Anđelić (32), koji živi i radi u Beogradu, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći nedaleko od Trebinja, a četiri osobe su povređene. Kako saznajemo, Marko je nastradao kada je razvozio goste sa svoje svadbe!

Tragedija se dogodila u nedelju, nekih 40 minuta posle ponoći, u naselju Mokri Dolovi. Mladoženja je iznenada izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta, a zatim je direktno udario u zid pored kolovoza

ISPLIVAO SNIMAK HAPŠENJA OPŠTINSKOG VRHA U POŽEGI Zanemećete od šoka kad vidite šta su našli kod gospođe u crvenom! (VIDEO)

- U vozilu beogradskih registarskih oznaka nalazilo se pet osoba, uključujući mladoženju vozača. Udes se dogodio na kružnom toku, na obilaznici, koja je izgrađena pre mesec dana. Postoji mogućnost da je pogrešno skrenuo na kružnom toku, a zatim sleteo s puta - navodi izvor blizak istrazi.

Marko Anđelić

Privatna arhiva

Marko Anđelić, Foto: Privatna arhiva

Anđelić je poginuo na licu mesta, dok su dve osobe teško, a dve lakše povređene. Teže su povređeni devojka, koja ima prelome grudnog koša, i muškarac, koji je zadobio prelom kuka. Oni su zadržani na bolničkom lečenju.

- Život je izgubio mladić koji živi i radi u Beogradu, a u rodni kraj je došao da se oženi. On je razvozio goste sa svoje svadbe, a zatim je u naselju Mokri Dolovi sleteo s puta i poginuo - navodi „Srpskainfo.com“.

BIA I MUP OLUJNOM AKCIJOM POKOSILI BANDU IZ POŽEGE Ovo je lopov iz Vlade koji je reketirao srpske dobrotvore! Pohapšeni moćnici iz svih krajeva Srbije, direktori firmi! (FOTO)

Policija utvrđuje kako je došlo do tragedije.

- Još nije poznato zbog čega je Marko izgubio kontrolu nad vozilom i utvrđuje se da li je imao alkohola u krvi. Velika je to tragedija, naročito jer se vraćao sa sopstvene svadbe. Prednji deo automobila potpuno je smrskan, a na vozilu, i posle tragedije, mogli su da se vide svadbeni ukrasi - navodi izvor blizak istrazi.