Milo Đukanović
AP Slobodan Miljević
Milo Đukanović

AP Slobodan Miljević

Milo Đukanović, Foto: AP Slobodan Miljević

Dobri poznavaoci političkih prilika u Crnoj Gori, pre svega međuljudskih odnosa u DPS-u, očekivali su ovakav potez, jer se, posebno u proteklih nekoliko godina, povećao broj nezadovoljnih članova ove partije.

Hoće li Milo pasti?

 

Upravo ta poveća grupa veruje da je Pejanovićeva jedan od retkih kadrova koji imaju "težinu" da to učine i da je Đukanović ničim posebno nije obavezao.

Podsećaju da je Đukanović njenog supruga Zorana Đurišića smenio s mesta direktora crnogorskog "Montenegro erlajnsa", što mu Pejanovićeva nikad nije oprostila.

Milica Pejanović Đurišić

Printscreen

Milica Pejanović Đurišić, Foto: Printscreen

U vremenu jedinstvenog DPS-a, Pejanovićeva je povukla spasonosne poteze za Đukanovića, koji je u to vreme u Glavnom odboru imao samo četiri glasa, da bi "raznim metodama pridobijanja" u roku od 24 časa obezbedio većinu i na taj način smenio i oterao u opoziciju tadašnjeg lidera Momira Bulatovića.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Karma

11.09.2020 20:00

Prosto je neverovatno da ti "dugotrajni" političari i moćnici ništa nisu naučili i shvatili na primeru drugih. Oni prosto ne kontaju da svaka moć ima kraj i da nema ni jednog moćnika koji nije smenjen, najuren, ubijen, šta god da je. Svi se ponašaju u stilu JA a posle mene smak sveta ...

trofazni

13.09.2020 00:01

Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada.