Migrant se sakrio ispod autobusa, a kada ga je Hrvat spazio ubio je Boga u njemu! Da li ga opravdavate? (VIDEO)

24.hr/K.B. | vesti 2018-10-19 20:50:29 2018-10-19 20:50:29

Muškarac mu je odgovorio: "Pliz", na šta mu je vozač viknuo: "Šta pliz" i nekoliko puta zamahnuo rukom kao da će ga opet udariti

Printskrin Facebook/24sata

Jedan migrant je iz Bosne i Hercegovine pokušao da uđe u Hrvatsku preko graničnog prelaza Velika Kladuša tako što se uvukao pod autobus.

- Približavali smo se graničnom prelazu. Pre njega kratko smo se zaustavili. Dok smo stajali, jedan meštanin je vozaču rekao: "Neko vam se uvukao pod autobus" - ispričao je jedan od svedoka, a prenose 24sata.hr.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vozači i putnici su neko vreme tražili skrivenog muškarca ispod autobusa. Kad su ga pronašli, izvukli su ga na put. Vozač ga je udario i psovao ga, prenosi 24sata.hr.

Muškarac mu je odgovorio: "Pliz", na šta mu je vozač viknuo: "Šta pliz" i nekoliko puta zamahnuo rukom kao da će ga opet udariti, ali je od toga odustao.

 

U besu ga je povukao za kapuljaču na jakni. Ubrzo su se u sukob umešali ostali, podigli muškarca s zemlje i pomerili ga od ljutitog vozača, a on ga je uz povik "beži" i još psovki udario nogom u zadnjicu.

Pretpostavlja se da je reč o migrantu od oko 20 godina. Meštani su rekli da ih na području Velike Kladuše ima do 7.000 i da ovakvi pokušaji nisu retkost, pišu 24sata.hr.

Kako je naveo ovaj mediji, niko nije pozvao policiju.

 

 

 

Expand player
Pogledajte više