JA SAM OTVORIO ZAMRZIVAČ U KOM JE BILA MRTVA JASMINA! Komšija jedva mogao da priča: Bila je gola, u sedećem položaju, crvena u licu...

Otkriva zašto je oduvek sumnjao u njenu sestru!

Sestre Jasmina i Smiljana
Sestre Jasmina i Smiljana, Foto: Print: Vecernji hr

Slučaj Hrvatice Jasmine Dominić, čije je telo pronađeno u zamrzivaču u porodičnoj kući 19 godina posle njenog nestanka, ne prestaje da zaokuplja regionalnu, ali i svetsku javnost.

Iako je saopšteno da se njena sestra Smiljana Srnec slomila i priznala da je ubila Jasminu, to je demantovano.

 

“Bila je gola. Telo joj je bilo savijeno u kolenima, ruke su bile uz telo. Nikakvu povredu nisam video. Kosa je bila dobra. Bila je čak crvena u licu. Ali ja sam na samo nekoliko minuta podigao poklopac i zaklopio ga. Nikad tako nešto nisam video", rekao je svedok za Jutarnji list.

"Bio sam unutra sat i po. Bilo je puno policije, sve su ispremeštali. Kad sam ja došao, zamrzivač je već bio izvučen u hodnik. Inače je bio pod stepenicama, nije tamo mogo ni skroz da se otvori. Ali, ja sam podigao poklopac samo malo i brzo zatvorio", rekao je ovaj meštanin Palovca.

On je ispričao da se kao mali igrao sa Jasminom, ali da je nije video od 1999. godine. Sumnjao je da se nešto loše desilo, ali nikada nije imao dokaze. 

"Jednom sam naišao kad su se ona i Jasmina nešto posvađale. Jasmina je istrčala iz kuće i rekla: 'Bežimo, ona će nas oboje ubiti!' Kad sam video policiju i hitnu, rekao sam ženi: to je to!", kazao je.

 

Podsetimo, telo nestale Jasmine Dominić pronađeno je u subotu u zamrzivaču u kući, u kojoj je devojka i živela. Poslednji put je viđena davne 2000. godine, a njen nestanak prijavljen je tek 2005.

U subotu uveče je uhapšena njena sestra, 45-godišnjakinja koja je nakon Jasmininog nestanka nastavila da živi u kući u kojoj je podigla i troje dece. Tamo je živela sa suprugom. U ponedeljak joj je produžen pritvor, a danas bi trebalo da bude ispitana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi