komite
Foto: Printskrin
komite

Foto: Printskrin

komite, Foto: Foto: Printskrin

Oni su noseći crnogorske zastave, i sa pripremljenim ozvučenjem i preko mikrofona slali ružne poruke na adresu Stijovića kome, kako jedan od nacionalista reče neće dozvoliti da dođe u Grahovo, jer je Grahovo crnogorsko!?

Psovali su "četničku majku" i da ne daju Crnu Goru koju će braniti od dušmana.

- Niste dobrodošli u Grahovo. Niste jer je većinsko Grahovo crnogorsko. Lako ćete ovog puta moći prebrojati glasove. Moći ćete to da uradite na sve ruke. Niste dobrodošli u Grahovo kao ministar, možete samo doći kao putnik prolaznik ili turista - poručio je jedan od najglasnijih okupljenih.

Bilo je uvredljivih tonova - "vi ste izdajnici, marš odavde".

Tenzije su, međutim, kasnije splasnule kada je ministar Stijovića rekao da je Vlada premijera Krivokapića Vlada svih građana Crne Gore i da je došao kako bi razgovarao sa meštanim o rešenjima problema u šumarstvu, problema navodnjavanja i drugih kojima je ovaj kraj zaokupljen.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Zrenjaninac

24.02.2021 23:12

"Braćo", pa kad je tako, zašto ne pozovete da se iz četničke države ne vrate ovi vaši koji su se tako lepo snašli na visokim položajima, besplatnim fakultetima i studentskim domovima, kriminalu ...?

Ganci

25.02.2021 07:47

Da psuju srpsku majku to bi bilo za svaku osudu.Psovati cetnicku ideologiju koja slrdi na zlocine, necovijestvo kolaboraciju Je psovati fasciste.Cetnistvo je fasizam.