KOMITE OPET PSUJU "ČETNIČKE MAJKE" I VREĐAJU SRBE Sramne scene kod Nikšića (VIDEO)

Pojedinci iz Grahova kod Nikšića sramno su dočekali ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića

komite
komite, Foto: Foto: Printskrin

Oni su noseći crnogorske zastave, i sa pripremljenim ozvučenjem i preko mikrofona slali ružne poruke na adresu Stijovića kome, kako jedan od nacionalista reče neće dozvoliti da dođe u Grahovo, jer je Grahovo crnogorsko!?

Psovali su "četničku majku" i da ne daju Crnu Goru koju će braniti od dušmana.

- Niste dobrodošli u Grahovo. Niste jer je većinsko Grahovo crnogorsko. Lako ćete ovog puta moći prebrojati glasove. Moći ćete to da uradite na sve ruke. Niste dobrodošli u Grahovo kao ministar, možete samo doći kao putnik prolaznik ili turista - poručio je jedan od najglasnijih okupljenih.

Bilo je uvredljivih tonova - "vi ste izdajnici, marš odavde".

Tenzije su, međutim, kasnije splasnule kada je ministar Stijovića rekao da je Vlada premijera Krivokapića Vlada svih građana Crne Gore i da je došao kako bi razgovarao sa meštanim o rešenjima problema u šumarstvu, problema navodnjavanja i drugih kojima je ovaj kraj zaokupljen.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ganci
  25/02/2021 - 07:47
  Da psuju srpsku majku to bi bilo za svaku osudu.Psovati cetnicku ideologiju koja slrdi na zlocine, necovijestvo kolaboraciju Je psovati fasciste.Cetnistvo je fasizam.
 • Korisnik: Zrenjaninac
  24/02/2021 - 23:12
  "Braćo", pa kad je tako, zašto ne pozovete da se iz četničke države ne vrate ovi vaši koji su se tako lepo snašli na visokim položajima, besplatnim fakultetima i studentskim domovima, kriminalu ...?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi