Srđan Kolar
Privatna arhiva
Srđan Kolar

Privatna arhiva

Srđan Kolar , Foto: Privatna arhiva

Predsednik SDSS-a Vukovar Srđan Kolar kandidat je za zamenika gradonačelnika i jedan je od novih političkih uzdanica stranke na istoku. 

- Skupili smo skoro četri puta više potpisa naših Srba Vukovarčana nego što je bilo potrebno. Potpise smo skupili u par dana. Ovakav odaziv i atmosfera odavno nije viđena u Vukovaru. Uzevši sve ovo u obzir očekujemo jedan od najboljih rezultata SDSS-a u gradu Vukovaru - istakao je Kolar.

- Osnivanje SDSS-a je krenulo ovde u gradu Vukovaru. Odavde se raširila naša politička ideja širom hrvatske. Danas u hrvatskoj imamo preko 100 odbora. Prvi je osnovan pre 24 godine ovde u Vukovaru. Ovo je grad u kome živi najbrojnija i najorganizovanija srpska zajednica. Ovi izbori su vesnik promena ne samo u Vukovaru - odlučan je Kolar.

Kolar je iskoristio predaju potpisa za zamenika gradonačelnika da se zahvali svim Vukovarcima.

- Hvala svim građanima koji su se u rekordnom broju odazvali i dali mi podršku. Ovakav odaziv i brzina s kojim smo skupili potpise nisu viđeni od vremena kada je Doktor Stanimirović osnivao našu stranku. Hvala predsedniku Miloradu Pupovcu na poverenju koje mi je ukazao. Molim sve Srbe u Vukovaru da ne rasipamo glasove već da podrže SDSS kako bismo mogli ostvariti dovoljan broj mandata koji će biti presudan u formiranju vlasti u gradu - rekao je predsednik vukovarskog SDSS-a Srđan Kolar.