Kolinda Grabar Kitarović
Tanjug/ Dimitrije Goll
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Kolinda Grabar Kitarović objavila je kandidaturu za drugi predsednički mandat. Prilikom obraćanja javnosti osvrnula se na dosadašnje rezultate i nabrojala stvari za koje će se zalagati u budućnosti.

Mediji koji su pratili obraćanje, dobili su njen govor ispisan na papiru, ali su njeni saradnici izgleda zaboravili da izbrišu detaljna uputstva za govor predsednice.

Mala Ana se igrala u parku kada je nepoznati muškarac strpao u kombi! Čula je kako zapomaže, ali je bilo kasno! (VIDEO)

Ana se igrala na klackalici u parku, a njena majka sedela je na obližnjoj klupi Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić Mala Ana se igrala u parku, kada ju je muškarac strpao u kombi: Odmah se uključio Amber alert sistem Na svim televizijama program je prekinut vešću sa slikom otete devojčice.

Ništa nije prepušteno slučaju, pa se čini da Kolindini saradnici sumnjaju da nije dovoljno pametna i da bi mogla nešto da "zabrlja" ako se ponaša spontano i samo jednostavno čita govori.

Tako je, recimo, u tekstu zvezdicama naznačeno kada predsednica treba da napraviti pauzu, dok su delovi koje treba jače i emotivnije naglasiti boldovani. Važniji delovi teksta dodatno su i podcrtani.

U jednom delu teksta se Kolindi sugeriše da se blago osmehne.

Dakle, u delu govora u kojem je pričala o Domovinskom ratu, dobila je uputstvo da se blago osmehne, a na samom kraju predsednici se sugeriše da se ne zahvaljuje publici.

- Zato što verujem u Hrvatsku! (Bez hvala vam!) - navodi se u uputstvu.

Pročitajte još:

 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (1)

keja

03.10.2019 12:17

Nije ugrozilo već naprotiv najbolji motiv za Predsjednicu iz naroda...