Sarajevo
Printscreen
Sarajevo

Printscreen

Sarajevo, Foto: Printscreen

Sarajevska policija blokirala je glavnu saobraćajnicu u gradu kojom će se danas kretati učesnici prve be-ha parade ponosa.

Policajci zajedno sa psima za otkrivanje eksplozivnih sredstava vrše pregledaju celo područje i proveravaju svaki deo ulice, od uličnih saksija, šahtova, ugostiteljskih objekata i drugih lokacija. Detaljno se pregledaju i sve medijske ekipe koje će pratiti današnju povorku, javlja Klix. ba.

Iznervirano govorila Sarapi kako su Olivera mučili u zatvoru i ko zapravo stoji iza njegovog ubistva!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 08.09.2019. 09:34 - 08.09.2019. 09:46 Milena je gost u Jutarnjem programu Milena Ivanović, Foto: Printscreen Milena Ivanović se pojavila kao gost kod Sarape u Jutarnjem programu na televiziji Pink i još jednom progovorila o ubistvu svog supruga Olivera Ivanovića "Ksenija je oduvek bila uz Olivera, i mnogo mi je žao što joj se to dešava.

Ispred Večne vatre, odakle će danas tačno u podne krenuti šetnja prema Trgu Bosne i Hercegovine, od jutros se okupljaju organizatori povorke. Oni pripremaju zastave, majice i druge rekvizite koje će nositi učesnici povorke ponosa. Ranije je najavljeno kako bi na povorku trebalo izaći oko 500 ljudi, ali verovatno je da će ovaj broj biti i veći.

U centru Sarajeva jutros su osvanuli plakati koji nose poruku protiv današnje povorke ponosa, gde je logo precrtan crvenim linijama. Plakati su brže-bolje uklonjeni.

Inače, skup će obezbeđivati i više od 1.100 policajaca, kao i pripadnici privatne bezbednosne agencije.

Danas će biti održan i veliki kontraskup na Ciglanama, a zbog ova dva događaja saobraćaj u centru Sarajeva biće u totalnom haosu.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina