Igor Barišić
Nestali Hrvatska
Igor Barišić

Nestali Hrvatska

Igor Barišić, Foto: Nestali Hrvatska

* Sveštenik Igor Barišić nestao pre pet dana

* Danas se pojavio u porodičnoj kući

* Saopštio porodici da više ne želi da bude sveštenik

Fra Igor Barišić koji je nestao pre pet dana na području Hrastovice kod Petrinje vratio se u porodičnu kuću u Slavonskom Brodu, potvrdio je njegov brat za 24sata. Rekao je i kako je Barišić ovih nekoliko dana proveo u jednom hotelu.

Pročitajte još:

Brat je rekao kako je presretan zbog njegovog povratka te da je Igor odlučio i da više ne želi biti sveštenik. Nije naveo razloge.

Portparol PU sisačko-moslavačke Dario Kačmarčik na pitanje kako je sveštenik, rekao je kako ne zna i da se nada da je dobro, pišu Vijesti.hr.

 

 

Njegov nestanak prijavio je sveštenik iz Iloka koji je Barišića trebalo da zameni u župi sv. Bartola u Hrastovici. Župljani su bili zabrinuti budući da je iznenada nestao iz njihove župe. Otišao je u tamnoj majici kratkih rukava, donjem delu trenerke i patikama. Nije uzeo ništa od ličnih stvari, sve je ostalo u župnoj kući, čak i dva mobilna telefona kojima se služio.

Zabeležen prvi smrtni slučaj! Srbija u opasnosti?! Uopšte nije naivno, dobro pazite šta radite!

AUTOR: Alo/Republika/V.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 07:26 - 26.08.2019. 07:31 Lekari su nemoćni.

– Fra Igor nije obavestio ni o čemu ni svoju porodicu, tako da ni majka ni brat ne znaju ništa o njemu. Svi smo u šoku i strepimo da mu se nešto nije dogodilo, a informacije nemaju ni njegovi fratri – govorili sagovornici iz župe sv. Bartola, dodajući da su mu pronašli automobil ispred župnog ureda u Petrinji. Automobil je preparkiran na policijsko dvorište, kako ga ne bi neko ukrao ili orobio.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!