IGOR CRNADAK: DOBOJ JE POSTAO GLAVNI GRAD IZBORNIH PREVARA

Sastanku su, pored Crnatka, članova Izbornog štaba i kandidata PDP Doboj, prisustvovali i član Predsjedništva PDP-a iz Dervente Milan Đukić, potpredsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Saša Čekrlija, predsjednici Opštinskih odbora PDP-a Modriča, Teslić i Petrovo: Milutin Popović, Miroljub Letić i Mladen Tomić, te poslanik u Klubu PDP-a u NSRS Gordana Vidović.

Igor Crnadak
Igor Crnadak, Foto: PDP Doboj

Potpredsednik Partije demokratskog progresa Igor Crnadak, održao je u Doboju radni sastanak sa članovima Gradskog izbornog štaba i kandidatima PDP-a za Skupštinu grada Doboj. Tema sastanka je bila politička situacija u Doboju i Republici Srpskoj, nakon odluke CIK-a o ponavljanju izbora u ovom gradu. Crnadak je rekao da je to hrabra odluka CIK-a, koji je pod strašnim pritiskom od strane SNSD-a:

- „Doboj je postao glavni grad izbornih prevara i ponavljanje izbora ovde donosi tračak nade da ćemo uskoro imati poštene izbore u celoj Republici Srpskoj. Ponovljeni izbori sa učešćem posmatrača opozicije doneće sasvim drugačiji rezultat, bez 100% osvojenih glasova za pojedine kandidate SNSD-a, što će potvrditi da se 15. novembra u Doboju desila velika izborna pljačka. PDP je spreman za novu kampanju i sigurno će uz poštene uslove biti važan faktor u Skupštini grada Doboj“, istakao je Crnadak.

On se još jednom osvrnuo i na skandaloznu izjavu bošnjačkog lidera Bakira Izetbegovića, ocijenivši je užasnom:

- „Međutim, ističe Crnadak, ne sme se zaboraviti da SNSD u Savetu ministara i Parlamentarnoj skupštini BiH sedi zajedno sa SDA, dogovora funkcije i razne zajedničke poslove upravo sa Bakirom i onima za koje su Srbi loš narod. SNSD ima četiri delegata u Domu naroda zahvaljujući glasovima SDA i sada je to došlo na naplatu.

Igor Crnadak
Igor Crnadak, Foto: PDP Doboj

Crnadak je naglasio da gospodin Dodik mora da prihvati ovakve uvrede od svojih partnera i da nastavi da radi sa njima, iako SDA ponižava ne samo SNSD, nego i Republiku Srpsku i celi srpski narod.

Atmosfera u Republici Srpskoj pokazuje da narod ne želi da čeka 2022. godinu i da očekuje da se promjene u Republici Srpskoj dese ranije i da će upravo novi izbori u Doboju biti okidač koji će dovesti do ubrzanja tog procesa i u Narodnoj skupštini Republike Srpske i na nivou BiH, zaključio je Crnadak.

autor: Rade Mićević Dado

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi