Hrvatska policija
Youtube/Printscreen
Hrvatska policija

Youtube/Printscreen

Hrvatska policija, Foto: Youtube/Printscreen

Zagrebačka policija od 7. marta traga za dvojicom državljana Srbije (31) i (48), koji su s uhapšenim 53-godišnjakom, takođe državljanom Srbije, opljačkali Zagrepčanina (80) nanevši mu tom prilikom teške povrede usled kojih je naknadno preminuo.

Sestra profesora razvila zastavu na štrik, slavila je ZAJEDNO SA KOLINDOM! (FOTO)

AUTOR: in4s; D.K. DATUM I VREME: 07.08.2019. 18:47 Pečarićeva sestra je svoje oduševljenje progonom preko 220 000 krajiških Srba i ubijanje preko 1 800 civila obeležila tako što je na žici za veš ispod prozora okačila hrvatsku šahovnicu i zastavu Crne Gore.

Banda je nešto iza ponoći upala u kuću dva brata, 78-godišnjaka i 80-godišnjaka, koji žive u odvojenim stanovima. Saznali su preko prijatelja iz kriminalnih krugova da stariji brat u jednoj od soba skriva veću količinu novca.

Pročitajte još:

Razbojnici su prvo upali u stan mlađeg brata koji je spavao. Uhapšeni 53-godišnjak ga je verovatno držao na nišanu da bi ostao u sobi i da se ne bi povikao i upozorio brata na pljačkaše. Za to vreme dva razbojnika pozvonila su starijem bratu.

Čim im je otvorio, upali su unutra i počeli da ga tuku. Udarali su ga bez milosti rukama i nogama po glavi i telu. Muškarac je pao na pod, a oni su počeli da pretražuju kuću. Da im žrtva ne bi pobegla, muškarca su vezali i nastavili da muče da bi im otkrio gde je novac. Ta muka trajala je punih sat vremena sve dok nisu otkrili gde drži gotovinu. Koliko su tačno novca uzeli, policija zbog istrage još nije otkrila.

Sumnja se da je reč o nestaloj naučnici (35)! Partner prijavio nestanak (FOTO)

AUTOR: Agencije/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 07.08.2019. 17:58 U potragu se uključile sve hitne službe Grčka policija, Foto: Profimedia Grčka policija koja traga za nestalom tridesetpetogodišnjom Britankom Natali Kristofer pronašla je telo u jaruzi na ostrvu Ikarija, javili su danas grčki mediji.

Dvojac se s ukradenim novcem vratio po trećeg koji je za to vreme čuvao mlađeg brata. Tek nakon što su pobegli, 78-godišnjak je pohitao do brata i našao ga bez svesti, zavezanog, krvavog i s brojnim prelomima. Uspeo je da pozove policiju i Hitnu pomoć koja je izmrcvarenog muškarca prevezla do KBC-a "Sestre Milosrdnice".

Ceo horor gledala deca! Užasu kod Surčina prethodio JEZIV poziv policiji!

AUTOR: Alo/Novosti.rs/V.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 17:49 - 08.08.2019. 17:57 Stravičan događaj u Surčinu! najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo B. S. (40) nožem je izbo svoju suprugu G.S. (37), a nakon toga je sebi prerezao vrat. Oboje su prevezeni u Urgentni centar KCS. FILMSKA PRIČA INTERPOLOVOG BEGUNCA!

Prema informacijama hrvatskih medija, nikad se nije oporavio od nanetih povreda i više nije samostalan. Početkom juna su ga u teškom stanju prebacili u drugu bolnicu na oporavak gde je nažalost krajem tog meseca preminuo. Osumnjičeni 53-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a poseban izveštaj je dostavljen nadležnom županijskom državnom tužilaštvu, piše "24 sata".

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista