Zastava
In4s
Zastava

In4s

Zastava, Foto: In4s

Da je sa dolaskom nove „pajser“ DPS – Bruna Lončarević koalicije u Kotoru dat vetar u leđa ekstremnom hrvatskom nacionalizmu svedoči i slika iz Starog grada. Izvesna gđa Rajković, koja je, kako IN4S saznaje, sestra dr Josipa Pečarića čije su šovinističke publikacije nadahnjivale i samog Franja Tuđmana, javno se uključila u proslavu zločinačke akcije hrvatske vojske i NATO – „Oluja“.

PROČITAJ JOŠ:

Pečarićeva sestra je svoje oduševljenje progonom preko 220 000 krajiških Srba i ubijanje preko 1 800 civila obeležila tako što je na žici za veš ispod prozora okačila hrvatsku šahovnicu i zastavu Crne Gore.

Kolinda Grabar Kitarović, operacija Oluja

Printscreen HRT

Kolinda Grabar Kitarović, operacija Oluja, Foto: Printscreen HRT

Pored slanja zvaničnog predstavnika na ceremoniji u Kninu od strane Crne Gore, vetar u leđa proslavi „Oluje“ u Kotoru dao je i novi predsednik HGI, Adrijan Vuksanović koji je tokom nedavne skupštinske rasprave Srbima poručio da ih „ne bole žrtve ni ratovi, već porazi“.

Dr Josip Pečarić, akademik HAZU i DANU bio je tokom poslednjih lokalnih izbora u Tivtu kako su istakli u HNV i HGI „njihov dragi gost“. Svoje šovinističke i blagonaklone stavove prema Pavelićevoj NDH, Tompsonu i Tuđmanu, iskazao je u oko 30 knjiga i publikacija.

Haradinaj u suzama! Ubijena majka, stravičan zločin u Prizrenu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 12:19 Dielza je obaveštenje o tome da joj je majka ubijena podelila preko društvenih mreža. najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo Sinoć oko 23 sata u Prizrenu stariji muškarac ubio je svoju suprugu, posle svađe.

Koliko daleko je ovaj podržavalac lika i dela Marka Perkovića Tompsona, inače talentovani matematičar, otišao daleko u svom publicističkom radu i veličanju NDH, govori podatak da ga promoterom „ustaštva“ nazivaju čak i desnici naklonjeni mediji u Hrvatskoj.

Tako je ove godine po Hrvatskoj predstavio svoje najnovije knjige o „stubovima Pečarićeve Hrvatske“ (Tuđman, Kordić i general Praljak, Tompson, biskup Košić), a na promocijama mu je između ostalih govorio i Miroslav Tuđman.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

flamantes

08.08.2019 10:36

U Kotoru žive i hrvati, ali je veći skandal kad SPC razvije srpsku trobojku