Kuća u plamenu
prinstskrin

 

Kuća u plamenu

prinstskrin

Kuća u plamenu, Foto: prinstskrin

Prema prvim informacijama požar je buknuo iza kuće gde se nalazi skladište firme “Schwam”, a koja se bavi proizvodnjom sunđer.

Pijan se zakucao u "reno", napravio masakr, ima mrtvih i povređenih!

AUTOR: Alo.rs/Blic/M.G. DATUM I VREME: 21.10.2019. 11:27 Javnost u BiH još je u šoku nakon stravične nesreće koja se dogodila u noći sa subote na nedelju, kada je na putu M-17 vozač BMW izazvao lančani sudar, usled čega je poginula jedna osoba, a četiri su povređene.

Na licu mesta nalazi se nekoliko kamiona vatrogasaca kao i ekipe Hitne pomoći. Saobraćaj u ovoj ulici je obustavljen.

– Kada je buknuo požar, plamen je išao preko deset metara u vazduhu. Vidio sam da su ljudi i skakali sa prozora kuće gde je izbio požar – rekao je za Srpskainfo jedan od očevidaca. On je dodao da su scene bile zastrašujuće.

 

 

Na terenu je i Hitna pomoć, a kada je izbio požar trajala je dramatična potraga za jednom ženom koja je ostala kući. Ona je navodno spasena doslovno u poslednji trenutak.

Okupljeni se žale na reakciju vatrogasaca. Kaži da su dosta kasnili. Prema pričama okupljenih, požar se u jednom trenutku počeo širiti i na kuću u blizini, ali je stavljen pod kontrolu. Na licu mesta nalaze se na desetine okupljenih građana koji u neverici gledaju kako vatra doslovno guta kuću. Kažu da je veća tragedija sprečena zahvaljujući reakciji okupljenih i komšija koji su spasavali ljude iz zapaljene kuće, piše Srpskainfo.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta