Sudar, Obrenovac
Youtube Printscreen
Sudar, Obrenovac

Youtube Printscreen

Sudar, Obrenovac, Foto: Youtube Printscreen

Posebno su svi zgroženi što je Muhamed Agić (22), mladić koji je upravljao BMW bio pijan i pod zabranom upravljanja vozilom.

Inače, nesavesni Agić poznat je u gradu pobrzoj i neprilagođenoj vožnji. U prilog tome govori činjenica da je nedavno izazvao saobraćajnu nesreću na Glavnoj gradskoj magistrali.

Pročitajte još:

Podsećanja radi, Agić se odlučio preticati vozilo na putu M-17, u mestu Crkvice, kada je izazvao lančani sudar sa kombijem i “renoom”. Od siline udara, na mestu nesreće bile su stravične scene smrskanih automobila.

Zeničanka Šljivić N, koja se nalazila u automobilu “reno”, usled zadobijenih povreda, uprkos vanljudskim naporima zeničkih lekara, preminula je na putu prema Univerzitetsko kliničkom centru Sarajevo.

U nesreći su povređeni S.Z. i S.Š, takođe, iz “renoa”, kao i vozač kombija H.M. i njegov saputnik F.M, dok su vozač Agić iz BMW i njegov saputnik prošli bez povreda.

Neposredno nakon ove nesreće Agić je uhapšen i priveden, a brojna javnost oštro je osudila ovu stravičnu nesreću, posebno jer se radi o mladom vozaču, koji je bio u alkoholisanom stanju, a uz sve to je imao zabranu da upravlja motornim vozilom.

Kurti doživeo nesreću! Hitno ga voze za Tiranu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 20.10.2019. 21:41 Nesreća se desila na autoputu Tirana-Drač! Aljbin Kurti, nesreća, Foto: Printskrin/Gazeta express Aljbin Kurti imao je saobraćajnu nesreću u Albaniji, saznaje Alo.rs. Nesreća se desila na autoputu Tirana-Drač, kod skretanja za aerodrom. KOLIKO PARA IMA NAPOLJU KAD JE POČEO DA IH VRAĆA?!

– Biće zadržan 48 sati, sud će ga možda pritvoriti mesec, zatim ga pustiti. Slučaj će se vozati po ladici. Pijan i pod zabranom ubio osobu, strašno! Sve se dešavalo ispod moje zgrade. Vrisci su bili užasni. Za sve je kasno, osim za tužilaštvo i sud, da donesu ispravnu presudu i sklonu ubicu sa slobode – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Bonus video

Govor predsednika Vučića na vojnom aerodromu