MILO UDARNIČKI PROTIV SRBA I MOSKVE Đukanović uradio nezamislivu stvar Rusiji - ono što Tirana nikada ne bi Prištini! Dve Crne Gore u istom danu na Kosovu: Svako sa svojom braćom! (FOTO)

Zvaničnu crnogorsku srbofobiju Milačić tumači na taj način što su, kako kaže, crnogorski zvaničnici, kako kaže, marionete koje izvršavaju zadatke koje su dirigovane izvan Crne Gore

Crna Gora, Milo Đukanović, Crnogorci
Crna Gora, Foto: Tanjug

U Crnoj Gori se nastavljaju izlivi srbofobije. Kuda ide zvanična, a kuda Prava Crna Gora?

- Zvanična Crna Gora i politika koju ona sprovodi je lažna politika- kaže Marko Milačić, crnogorski političar i predsednik Prave Crne Gore.

NASTAVNIK INFORMATIKE ZLOSTAVLJAO UČENICE OD 11 I 12 GODINA! Snimile ga kako ih dira i svima im govori jednu te istu BOLESNU STVAR!

Kroz ime svoje stranke, kako kaže, želi da iskaže koje su to vrednosti prave Crne Gore. Mnogo više medijskog prostora stranka čiji je predsednik ima u regionu, nego u crnogorskim medijima.

Takvo stanje, Milačić objašnjava time što se njegova stranka zalaže za neutralnost Crne Gore i srdačne odnose sa Srbijom i Rusijom.

Milačić je otišao u Kosovsku Mitrovicu neposredno posle napada albanskih specijalnih jedinica ROSU na sever KiM. Istovremeno, u poseti Kosovu nalazio se i crnogorski premijer Duško Marković, ali u poseti Prištini, čiju nezavisnost zvanična Crna Gora priznaje.

- Sav taj duh atlantizma odražava se i ovom posetom Duška Markovića Kosovu. To je, dakle, taj zadatak; to su partneri - Haradinaj, Tači, Đukanović, Marković i slično, i ne možemo očekivati ništa drugo. Naravno da niko nije očekivao da će da otkaže posetu, ali smo mi, zbog naše obaveze prema nama, prema precima, prema budućnosti, osećali dužnost da na neki način to relativizujemo i da predstavimo Pravu Crnu Goru, ne kao partiju, već pravu, iskonsku Crnu Goru, tamo gde joj je mesto. I mi smo tog dana bili sa našom braćom, Srbima na severu Kosova, u istom trenutku kada je Marković bio sa svojom braćom - kaže Milačić.

OTIŠLI SU NA PRIMORJE DA ZARADE PARE ZA SVADBU Snežana je u komi otkad je nju i Miloša BMW-om pokosila bogata slikarka iz Budve, još nije saznala da je izgubila verenika!

Itraživanja javnog mnjenja, dodaje Milačić, pokazuju da postoji veliki jaz između prave Crne Gore i zvanične Crne Gore - ova prva je u većini, ali se Crna Gora nalazi, kako kaže, pod dvostrukom okupacijom. Jedna je okupacija unutrašnjih kriminogenih struktura, dok druga dolazi spolja.

Govoreći o paradoksima u kojima živi crnogorsko društvo, Milačić navodi da je zvanična politika protiv Srpske pravoslavne crkve (SPC), dok, prema istraživanjima javnog mnjenja, SPC uživa najviše poverenje građana.

- Isto je i sa jezikom. Zvanična politika u Crnoj Gori povodom jezika je antisrpska. Stvara se novojezik, nova slova i slično, a prema svim istraživanjima javnog mnjenja, većina, više od šezdeset odsto, smatra da im je srpski maternji jezik - kaže Milačić. Oni koji najviše štite državu Crnu Goru i istinsko crnogorstvo, prema Milačićevim rečima, danas su Srbi.

USTAŠKINJA RUŽA SEDA NA ČELO HRVATSKE! Umesto Kolinde dolazi ultimativno zlo - Vi Srbi živite na račun hrvatskih građana, MOLITE BOGA da ne počistimo svoje dvorište!

- Oni čuvaju pravu Crnu Goru, koliko god to sada nekome paradoksalno zvučalo, zato što je u Crnoj Gori zvanična propaganda da su zaštitnici Crne Gore sada na vlasti. Ne. I to treba svi da shvate, da Srbi iz Crne Gore najviše vole Crnu Goru. Ne volim da merim to i ubeđen sam da svako ko tamo živi voli našu zemlju. Neko misli da je nekada trebalo da se živi na ovaj ili onaj način, da uređenje bude ovakvo ili onakvo. Ali, imajući u vidu za šta se zalažu oni koji vole Crnu Goru, onda su Srbi najbliži onoj Crnoj Gori kakva je nekada bila - kaže Milačić.

Zvaničnu crnogorsku srbofobiju Milačić tumači na taj način što su, kako kaže, crnogorski zvaničnici, kako kaže, marionete koje izvršavaju zadatke koje su dirigovane izvan Crne Gore. Reč je o nametanju nasilnog identiteta, kaže on.

Lik Srbije kao neprijatelja potreban je crnogorskim vladajućim krugovima kako bi se održali na vlasti. Paradoksalno zvuči da Srbija bude optužena za podrivanje Crne Gore, dok Tirana i kvazidržava Kosovo otima crnogorsku teritoriju. Milačić za ove svoje tvrdnje navodi primer proslave izborne pobede u opštini Tuzi, gde su se vijorile isključivo albanske zastave i klicalo OVK.

SLUČAJEVI "GARAŽA" I "SELOTEJP" DOBIJAJU EPILOG "Glavaš je lažljivac sa nepromenjenim mentalnim sklopom": Krunski svedok o hrvatskom generalu zbog kog su Srbi stradali!

 

Nezamislivo je, prema Milačićevim rečima, da Tirana uvede sankcije Prištini, Sarajevo Ankari, Zagreb Rimu, ali je zato Podgorica uvela sankcije Rusiji, koja je čitavo vreme postojanja crnogorske države pomagala Crnu Goru, moralno, politički i finansijski.

Crnogorska vlast izdala je Rusiju, koja je crnogorskoj političkoj eliti valjala kada je bila među prvim državama koja je priznala nezavisnost Crne Gore. Sada, kada je Vašington odlučio da "disciplinuje" Moskvu, Crna Gora se stavila na stranu Zapada.

- Od članstva u NATO, Crna Gora, prema Milačićevim rečima nema nikakve koristi. Ulazak Crne Gore u NATO nije doneo veći stepen bezbednosti, nije doneo viši ekonomski standard, a ugroženi su odnosi sa istorijskim saveznikom, Rusijom - sumira Milačić.

PRIVATNI DETEKTIV OTKRIVA Glume im prijatelje, a istina je drugačija: Obelodanjeno odakle vrebaju akteri Jeleninog ubistva! Glume čak i policiju!

Povezane vesti

 • Korisnik: kojo brank
  04/06/2019 - 10:08
  Svako svome jatu leti . Jedni zbog pomoci i saosecanja , a ovi juzno zbog placanja , tj otplacivanja.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi