Ante Pavlović
Facebook printscreen
Ante Pavlović

Facebook printscreen

Ante Pavlović, Foto: Facebook printscreen

Samozvani kiropraktičar ipak je uhapšen zbog zlostavljanja 12-godišnjeg deteta. U karlovačkoj policiji zbog tajnosti istrage nisu mogli službeno potvrditi, ali nam je glasnogovornica Senka Staroveški rekla da postupaju po nalogu Županijskog suda.

RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE Naredna dva sata nas čeka haos, neka se pripreme stanovnici ovog dela Srbije!

Županijski sud u Karlovcu je svojim rešenjem preinačio rešenje, pa osumnjičenom odredilo pritvor kako ne bi mogao da utiče na svedoke.

Istragom će se utvrditi i odgovornost dečakove porodice koja je, kako se vidi na snimku, gledala Pavlovićevo iživljavanje nad detetom.

"KUMA MI JE UPROPASTILA VENČANJE" Sanja je Jeleni uradila nešto zbog čega ju je ošamarila usred svadbe! Sve je počelo kad je ugledala ovo...

Međutim, sada fejsbukom kruži još jedna skandalozna fotografija koja je zgrozila region. Naime, Ante je objavio sliku na kojoj drži maloletnu devojku za grudi i govori da muškarci "treba da ga umaču samo u mladu pi*ku koja nije starija od 30 godina, jer se tada smežuraju i raspadnu".

Ante Pavlović

Facebook printscreen

Ante Pavlović, Foto: Facebook printscreen

"Tajna mog savršenog izgleda i prekrasne oploditeljske moći leži u mladim pi**cima" , započeo je svoje izlaganje na fejsbuku.

Javnost traži da se ovaj samoprozvani lekar što pre privede pravdi i da se njegovo ludilo zaustavi.

Komentari (1)

Zoki

04.05.2019 00:50

Ante mu je ime,kako moze biti onda normalan?