Taksi
Alo!/ Dejan Briza
Taksi

Alo!/ Dejan Briza

Foto: Alo!/ Dejan Briza

* Nemačka državljanka doživela horor

* Taksista joj pretio čekićem jer nije htela da mu plati vožnju

* Muškarac negira optužbe

Sudija za prekršaje u ulcinjskom Osnovnom sudu izrekao prvostepenu presudu Rožajcu, Mustafi Muriću (57) po kojoj će morati da plati 350 evra kazne zbog drskog ponašanja i izazivanja osećaja ugroženosti kod nemačke državljanke Jasmine Bodtlander (64), poreklom iz Trebinja.

Pročitajte još:

Nemica je protiv Murića istovremeno podnela i krivičnu prijavu ulcinjskom tužilaštvu nakon što ga je prijavila policiji nakon incidenta koji se dogodio 9. septembra u blizini jednog apartmana na Velikoj plaži. Navodno, Murić, koji nelegalno taksira, dovezao je tu iz Štoja.

Nezadovoljna vožnjom koja se, kako je ispričala, odužila više od 20 minuta, nije htela da plati 10 evra koliko joj je za uslugu tražio Murić.

- Za ovo što si me izvozao, nećeš dobiti ni cent - kazala je Nemica taksisti nakon što je izašla iz automobila.

Kada joj je povišenim tonom ponovo zatražio novac, Bodtlanderova mu je poručila da zove policiju: "Pa da vidimo ko je u pravu... Ti si svakako neregularan".

"Daj mi k***o deset evra", uzviknuo je tada Murić, piše u prijavi.

Crnogorska policija

Printscreen

Foto: Printscreen

Navodi se da je potom otišao do gepeka, izvukao čekić i krenuo prema Bodtlanderovoj da se obračuna sa njom. Tada se umešala prijateljica E. B. koja je sprečila veći incident.

- K*******o, znam gde spavaš, naći ću te, ubiću te - povikao je Murić pre nego što je otišao, piše u prijavi.

Optuženi je pred sudijom negirao delo koje mu se stavlja na teret. Potvrdio je da je prevezao Bodtlanderovu do Velike plaže iz Štoja.

- Kada sam joj rekao da treba da mi plati 10 evra za vožnju, odgovorila mi je: "K***c ću da ti platim, teraj se u p***u materinu", izašla iz vozila i zalupila vratima. Pitao sam je što lupa, ona nije odgovorila i ja sam napustio lice mesta - ispričao je Murić sudiji.

Bodtlanderova je negirala da je opsovala Murića, već da mu je samo dobacila - "idiote rožajski". Ona je nakon događaja otišla u Hitnu službu, gde joj je konstatovan povišen krvni pritisak.

Svi trljaju oči kad prolaze pored ovog pogrebnog preduzeća! Niko ne može da veruje šta vidi! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.09.2019. 20:06 Jezivo! Foto: Alo!/ Rajko Ristić Da crni humor nije svojstven samo Srbima pokazuje fotografija pogrebnog preduzeća nastala negde na engleskom govornom području. Naime, u izlogu prodavnice pogrebne opreme nalazi se sanduk u obliku sarkofaga u kojem su sahranjivani egipatski faraoni, uz natpis: "Idite (na onaj svet) onako kako vi želite".

"Od tada ne spava i sanja čekić, iako je došla na odmor", piše u rešenju Ćeranića koji je prilikom izricanja kazne, kao logične i uverljive, cenio iskaze Bodtlanderove i njene prijateljice, ključnog svedoka E. B.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije