Hitna pomoć
Alo!/Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Dejan Briza

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 15 sati dogodila na auto-putu A3, u blizini Bukovlja kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj, poginuli su Josip Živić (37) i njegova trogodišnja ćerkica.

Pročitajte još:

"Pežo 206" nemačkih registarskih tablica sleteo je s auto-puta, probio zaštitnu ogradu i nakon prevrtanja završio na krovu. Za svega nekoliko sekundi, vozilo je počelo da gori.

Uprkos brzoj reakciji i dolasku vatrogasaca, vatrena stihija je progutala vozilo. Nakon što je požar stavljen pod kontrolu, vatrogasci i policajci videli su stravičan prizor sa dva mrtva tela, od kojih je jedno bilo dečje.

Hrvatska policija

Shutterstock/ Ilustracija

Hrvatska policija, Foto: Shutterstock/ Ilustracija

Tamošnji i najiskusniji policajci rekli su da je prizor bio prestrašan.

Velika tuga, šok i neverica zavladali su u dve porodice iz Slavonskog Broda koje su u jednom trenutku ostale bez sina i unučice.

Baka devojčice Katarina Živić jecajući je dala izjavu za hrvatske medije.

Ostavila prazno mesto za svog pokojnog sina, srušila se na zemlju kad je videla ko se pojavio! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 18:45 Dve godine nakon strašne tragedije, trebalo je da se uda za čoveka svojih snova. Foto: Facebook printscreen Beki je doživela najgoru noćnu moru svake majke. Njen sin Triston preminuo je kad je imao 19 godina. Dve godine nakon strašne tragedije, trebalo je da se uda za čoveka svojih snova.

- Zlato bakino, kako ću sada ja bez nje... Poljubila me kada su odlazili, rekla mi je ''bako, doći ću opet ja'', sunce moje - plačući je navela Katarina.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!