Mlada
Facebook printscreen
Mlada

Facebook printscreen

Foto: Facebook printscreen

Beki je doživela najgoru noćnu moru svake majke. Njen sin Triston preminuo je kad je imao 19 godina. Dve godine nakon strašne tragedije, trebalo je da se uda za čoveka svojih snova.

Ona i njen suprug Keli planirali su svoj poseban dan, a sećanje na Tristona nije bledelo. Beki je razmišljala o njemu, čak je i ostavila praznu stolicu za njega na ceremoniji venčanja. Stolica je takođe bila ukrašena dirljivom porukom.

Ono što nije znala je da je Keli istog dana razmišljao o svom pokojnom sinu i da je pripremio posebno iznenađenje za njegovu buduću suprugu. Neposredno pre ceremonije, Keli joj je dao do znanja da ima nekoga za nju. Pojavio se 21-godišnji muškarac po imenu Jakob, a Beki se odmah srušila i plakala. Tačno je znala ko je i zašto je tamo.

POHLEPNA MLADA POSVAĐALA SRBIJU! Za ljude koji nisu dolazili na svadbu imala sramotan zahtev! Naredbu bez blama objavila na društvenim mrežama!

Kad je Triston preminuo, Beki je pristala da donira njegove organe onima kojima je to potrebno. Zahvaljujući njenom dirljivom gestu, pet ljudi je dobilo preko potrebno produženje svog života. Jakov je bio srećan jer je dobio Tristonovo srce i Keli je dogovorio da on bude tamo na poseban dan ovog para. To je omogućilo da jedan veoma važan deo Tristona bude prisutan na venčanju.

Beki je koristila stetoskop da čuje otkucaje svog sina i nije mogla da obuzda svoje uzbuđenje. Plakala je poput deteta i čak skakala gore-dole. Znajući da je srce njenog sina spasilo život drugom mladiću bio je samo pojačanje koje je Beki trebalo.

Jakov je rekao da je doleteo iz San Dijega i da taj trenutak ne bi propustio ni za šta na svetu.

Iako je ova priča sigurno imala vrlo tužan početak, to je svojevrsan testament za sjajnu moć pomaganja drugima.

Otkriveno meso koje izaziva opaku bolest! Upravo objavljena užasavajuća saznanja!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 17:15 Ranija istraživanja povezivala su ovaj opasan šećer sa dobijanjem raka. Foto Alo/ Rajko Ristić * Naučnici identifikovali gen kod određenih životinja - uključujući krave i neke vrste ribe * Povezuje ih sa dobijanjem najtežih bolesti * Povećavaju rizik za stvaranje tumora i kardiovaskularnih bolesti Naučnici sa Univerziteta u Nevadi identifikovali su gen kod određenih životinja - uključujući krave i neke vrste ribe - koji ih povezuje sa dobijanjem najtežih bolesti.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!