MIROSLAV ŠKORO JE OČAJAN Nakon političkog, doživeo je još jedan debakl, od toga se neće oporaviti

Tokom izborne kampanje Škorina pevačka popularnost nije rasla zajedno sa političkim prestižom, već naprotiv, njegove diskove ni na totalnoj rasprodaju niko ne kupuje

Miroslav Škoro
Foto: AP/Tanjug

Lider desničarskog Domovinskog pokreta pevač Miroslav Škoro izjavio je sinoć da je zadovoljan rezultatom na juče održanim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, ali je u to malo ko poverovao.

Naime, Domovinsku pokret je dobio šesnaest mandata, a Miroslav Škoro je zapravo očekivao mnogo više.

Obraćajući se pristalicama u svom izbornom štabu Škoro je rekao da je kampanja bila "kratka i prljava" i da je zadovoljan što je posle kratkog vremena Domovinski pokret osvojio treći rezultat. Ipak, to ga nije omelo da čestita HDZ-u na pobedi rekavši da ta stranka ima „istorijsku priliku da pokaže hoće li nastaviti da vlada kao do sada ili će okrenuti dres i vladati kao što bi trebalo, kao jedna suverenistička stranka“.

Zanimljivo je i da mu tokom izborne kampanje, zajedno sa političkim prestižom, pevačka popularnost nije rasla, već naprotiv. Iako je u medijima bio zastupljen kao nikada ranije, njegovi diskovi u prodavnicama "Jugotona" našli su se na letnjem sniženju, i to za svega 99 dinara (6,33 hrvatske kune)! I to je očito bilo previše da se isprazne rafovi sa njegovim diskovima. U pojedinim prodavnicama nisu prodali čak ni jedan primerak. Širom Hrvatske se priča da Miroslav Škoro veoma teško podnosi što je kao pevač doživeo ovakav debakl.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi