Boško pucao u glavu ženinom ljubavniku nakon što je saznao da ga vara, Biljana neprestano plače

Avaz | vesti 2018-07-24 15:18:19 2018-07-24 15:18:19

Hicima iz puške je izrešetao ženinog ljubavnika u "golfu"

Vesna Lalić

Davora Vitića (33) iz Bratunca u subotu je u Han-Pijesku hicima iz puške usmrtio Boško Kovačević (27). Ubistvo se, kako kažu meštani, dogodilo zbog preljube Boškove nevenčane supruge Biljane Kovačević (39), koja je, navodno, nameravala da pobegne s Vitićem.

Policija je istog dana uhapsila supružnike Kovačević i Boškovog rođaka Peru M. (43), za kojeg se sumnja da je i on pucao u Vitića, koji se nalazio u automobilu na lokalnom putu u blizini kuća. Meštani tvrde da su Vitiću pucali u glavu.

Na mestu zločina juče su bili inspektori, a meštani Bogaza pomogli su im da se pokosi deo livade pored puta koji vodi prema devastiranom objektu bivše kasarne. Dok su policajci tražili čaure na livadi, uz ogradu je sedela uplakana Biljana Kovačević.

- Doveli su je da im pokaže gde je pucano na tog momka. Na tom mestu je bio auto u kojem su ga ubili, mislim da je bio tamni "golf". Sve je to zbog nje. Viđala se s ovim što je ubijen, a i on je, kako sam čuo, bio po zatvorima - kazao je jedan od meštana za "Avaz".

Uz bivšu kasarnu nalaze se prizemna kuća u kojoj žive Kovačevići. U subotu su, kako je rečeno, svi bili u kući i roštiljali.

- Ne znamo mi šta se desilo, mi smo otišli da čuvamo ovce kad smo čuli pucanj. Valjda je Boško saznao da ga Biljana vara pa su ovog ubili. Čula sam da je htela da pobegne s njim. Videli smo tog momka pre dva dana, vozao se ovuda tim "golfom". Biljana je starija od Boška 11 godina, eno je sad tamo sa policijom, plače, sve su ih uhapsili - ispričala je jedna meštanka.

Davor Vitić u Bogazu je poznat i po tome što je kao maloletnik ubio taksistu i, kako rekoše, sedam dana vozio njegov leš u automobilu dok ga nije ostavio.

Ubijeni je uhapšen u decembru prošle godine na osnovu centralne poternice koju je za njim raspisao Kaznenopopravni zavod (KPZ) Trebinje, gde je izdržavao zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubistva i ugrožavanja sigurnosti. Bio je begu nakon što se nije vratio u KPZ s dopusta.

Vitić je 2011. bacio bombu u sobi svoje devojke Milene Ostojić i tom prilikom su oboje bili povređeni. Vitić je bacio bombu iz ljubomore, jer je devojka htela da prekine njihovu vezu.

Expand player
Pogledajte više