ŽIVI SA OSTALIM RADNICIMA Bivši gradonačelnik Petar u Irskoj radi kao magacioner, a plata koju prima je pravo iznenađenje!

Bivši gradonačelnik hrvatskog grada Gospić od juče živi i radi u Irskoj kao magacioner, pošto je ostao bez posla zbog raskola ličkog HDZ-a.

Bivši gradonačelnik
Foto: Youtube printscreen

Petar Krmpotić je posle duge političke karijere otišao da radi kao magacioner u Irsku, a svoj HDZ, čiji je odbornik, nije ni obavestio o odlasku, navodi Jutarnji list. Podsećaju da je Krmpotić bio sekretar Grada Gospića, predsednik Skupštine Ličko-senjske županije, dva puta predsednik gradskog HDZ-a, ali i da je predsedavao Upravnim odborom Veleučilišta "Nikola Tesla".

Posle pobede na lokalnim izborima 2013. godine, postaje gospićki gradonačelnik, a četiri godine kasnije dobio mesto predsednika Kluba HDZ-a u Gradskom veću, što je formalno i danas.

Jutarnji list piše da je bivši političar posao našao u trgovačkom centru u jednom mestu nedaleko od Dablina, ali da je u biografiji prećutao "sjajnu političku karijeru".

Na kraku Koridora 10 koji će Srbiju spojiti sa Bugarskom radi se punom parom

AUTOR: M. K. DATUM I VREME: 19.10.2019. 10:47 Na istočnom kraku Koridora 10, koji će Srbiju spojiti s Bugarskom, radi se punom parom kako bi poslednja deonica tog dela auto-puta uskoro bila puštena u saobraćaj. Istočni krak Koridora 10, Foto: Alo!

Imaće platu između 1.800 i 2.200 evra, koja s prekovremenim radom može iznositi i do 3.000 evra. Živeće u hostelu s dvadesetak soba u kojem će kuhinju deliti s ostalim radnicima, među njima i jednim Ličaninom, za šta će platiti oko 700 evra.

Ne zna se ni šta će biti s njegovim odborničkim mandatom jer o odlasku, kako piše Jutarnji, formalno nije obavestio stranku.

Bonus video

Napad aviona orao na vežbi Vojske Srbije u Batajnici

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi