Hitna pomoć
Alo!/Dejan Briza
Hitna pomoć

Alo!/Dejan Briza

Foto: Alo!/Dejan Briza

Naime, devojčica je pod još nerazjašnjenim okolnostima priklešitla svojoj desetomesečnoj sestri prst sušilicom za veš, nakon čega je beba hitno prevezena u Dom zdravlja Vitez. Iako su u Domu najpre želeli da joj amputiraju prst, odlučeno je da bude prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Pročitajte još:

Nakon opservacije na Odeljenju urgentnog bloka, upućena je na Odeljenje plastične hirurgije, gde je hitno podvrgnuta operativnom zahvatu.

Dušica se na klinici "Dr Nestorov" nije probudila iz anestezije, a lekari su porodici preko telefona preneli sramno objašnjenje!

AUTOR: N.Marić DATUM I VREME: 17.10.2019. 07:21 Rutinski pregled se završio tragedijom. Naša ekipa juče je pokušala da razgovara sa nekim od lekara u klinici „Dr Nestorov", ali medicinsko osoblje nam je saopštilo da se oni neće oglašavati pre obdukcije.

Zenički lekari učinili su maksimalne napore da bebi pokušaju spasti prst, nakon čega je, zajedno sa majkom, hospitalizovana na Plastičnoj hirurgiji. Još nije poznato hoće li operacija biti uspešna ili će beba, nažalost, ostati bez prsta.

Bonus video

Incident tokom protesta taksista na Savskom trgu