automobili granica vozači
Tanjug/Zoran Žestić
automobili granica vozači

Tanjug/Zoran Žestić

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

* Kazna 3000 evra

* Vozač odmah priveden

* Upravljao vozilom pod dejstvom alkohola

 

Vozač iz Hrvatske kažnjen je novčanom kaznom od 27.700 kuna (oko 3.000 evra) i zabranom upravljanja motornim vozilima „B" kategorije devet meseci nakon što stekne pravo na upravljanje, saopštila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Veliki obrt u aferi "Reket", Zoran Bašarević je CAPPO DI TUTTI CAPI! (ŠEMA)

AUTOR: Infomax; D.K. DATUM I VREME: 12.08.2019. 10:42 Slučaj "Raketa" potresa Republiku Severnu Makedoniju. Reč je o najvećoj kriminalnoj aferi u novijoj istoriji Makedonije, a sve umešane povezuju dvojica ljudi - "kapo di tuti kapi" Zoran Zaev i njegov najbliži saradnik Zoran Bašanović, pišu makedonski mediji.

Kako prenosi Index.hr, 33-godišnji vozač priveden je Prekršajnom odeljenju Opštinskog suda u Koprivnici, Stalna služba Ðurđevac, zato što je u nedelju uveče u mestu Reka upravljao neregistrovanim i neosiguranim ličnim automobilom pre sticanja prava na upravljanje motornim vozilima „B" kategorije i to pod uticajem alkohola od 1,61 promila.

Index.hr navodi da je, u skladu sa novim odredbama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima proteklog vikenda sproveden ubrzani prekršajni postupak, u okviru kojeg je vozač dobio ovu rekordno visoku kaznu.

Krenuo PROGON! Ništa srpsko neće uopšte DA VIDE NITI ČUJU na svojoj teritoriji!

AUTOR: Alo.rs/ Srpski telegraf/ M. I. DATUM I VREME: 12.08.2019. 09:19 Manifestacija najavljena za 24. i 25. avgust napravila je veliku pometnju. Guča, Foto: Tanjug/Rade Prelić * Guča srušila vlast u Budvi!

Iz policije podsećaju da nove odredbe Zakona predviđaju strože kažnjavanje počinilaca 8 najtežih prekršaja za koje je je utvrđeno da uzrokuju najveća i najteža stradanja u saobraćaju.

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa

 

 

 

Komentari (1)

keja

12.08.2019 13:11

Vidi se da je Hrvatska u EU...