Crnogorska policija
Shutterstock
Crnogorska policija

Shutterstock

Crnogorska policija, Foto: Shutterstock

Milena Orlandić, koja je u ime Demokratske partije socijalista vršila uvid u izborni materijal podgoričke Opštinske izborne komisije uhapšena je i zadržana u policiji, potvrđeno je „Vijestima“ u Osnovnom državnom tužilaštvu Podgorica.

Ona je, kako je ranije danas objavljeno, pokušala da skloni dva kontrolna kupona biračkih mesta, kako se ne bi slagali sa brojem glasačkih listića.

Da li Milo treba da se nađe iza rešetaka?

 

„Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici dao je nalog da se lice M.O. liši slobode zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo uništavanje dokumenata o glasanju i privede državnom tužiocu radi saslušanja“, izjavila je „Vijestima“ portparolka ODT Podgorica Milica Mandić.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Srbofobija

02.09.2020 22:26

Šta bi...!?! Ludi Milo-jko konačno dokazuje svoj "nivo" - kanalizacija. Konačno mu je vuneni džemer izvireo ispod "boss odela" a "fini" gospodin se legitimisao kao vrsni kriminalni "boss". Da prosvetlimo javnost i štamparije pamflepa: za PORAZ nije KRIVAC Vučić već NESPOSOBNE LOPUŽE GLASOVA kije nisu IZVRŠILE zadatak...

саса

02.09.2020 22:52

То милицијо..

Mile Jagodinac

02.09.2020 23:22

Ameri su štampali listiće za Miloševića kad su ga podržavali, da bi pobedio izbore . Milošević dugo nije imao podršku naroda.