Ako vidite ovu plavušu, hitno pozovite policiju

Policija traga za Hurijom Hadžić koja je poslednji put viđena u Konjicu gde se javila policiji, ali je potom otišla u Mostar

Hurija Hadžić
Hurija Hadžić, Foto: Facebook

Porodica već četiri dana traga za Hurijom Hadžić iz gračaničke mesne zajednice Piskavica.

- Poslednji put je viđena kod Ribničkog mosta u Konjicu prethodnog dana, tako su javili na jednoj društvenoj grupi na Facebooku – kazala je Fahrija, Hurijina majka za Radio Gračanicu.

Prema Fahrijinim rečima, Hurija je prošle sedmice otputovala u Sarajevo zbog poslovnih obaveza. U petak je javila da se vraća iz Sarajeva, ali umesto u Gračanicu, zaputila se u Konjic iz nepoznatih razloga.

Ostavila automobil, ključeve i dokumente

Fahriju su u noći sa subote na nedelju, u 1:30 posle ponoći kontaktirali iz Policijske stanice sa informacijom da se ćerka nalazi u Policijskoj stanici Konjic, međutim kada je Fahrija sa članovima porodice stigla u Konjic, Hurija se udaljila iz stanice, ostavivši automobil, ključeve i dokumente.

- Sada čekamo da se vrate kamere koje pokrivaju Ribnički most u Konjicu, gde su je poslednji put juče u jutro oko 10 sati navodno videle devojke iz Konjica kako čeka autobus za Jablanicu – kazala je majka nestale devojke.

Hurija je visoko građena, ima plavu kosu do ramena, poslednji put je bila obučena u crne helanke, crne čizme, i plavu jaknu. Poslendji put kada je viđena imala je crni ceker u rukama.

U potragu je uključena i policija iz Jablanice.

Poslednje informacije

Poslednje informacije koje su stigle do članova porodice jesu da je Hurija stigla u Mostar. Ove informacije dala je devojka koja je s njom navodno sedela u autobusu. Sa sobom je imala knjigu o arheologiji.

- Devojka koja je bila s njom kazala nam je da je Hurija juče u 11:30 sati izašla iz autobusa u Mostaru. To nam je dalo nadu da ćemo je pronaći - kazao je Hurijin amidža.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi