avion gripen
AP Photo/Ronald Zak
avion gripen

AP Photo/Ronald Zak

Foto: AP Photo/Ronald Zak

Borbeni avion Oružanih snaga Mađarske presreo je danas letilicu u vazdušnom prostoru te zemlje, prenosi MTI pozivajući se na mađarsko Ministarstvo odbrane.

Stigao protokol o novim granicama Srbije!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 25.09.2019. 11:57 Mimo svake prakse Foto: printscreen * Dokument stigao u Beograd * Tražiće da bude upućen novi dokument u Srbiju * Predviđena nova granična linija Član Komisije za granicu BiH Nenad Bajić izjavio je danas da je protokol o okvirnim kriterijumima za granicu između BiH i Srbije, koji je upućen Komisiji za granicu Srbije, jednostran potez, jer taj dokument nije razmatran i usaglašen na sednici Komisije za granicu BiH.

Kako navodi ministarstvo, avion je leteo pod zastavom Kajmanskih ostrva iz Abu Dabija za London.

Ministarstvo dodaje da letelica nije uspela da stupi u radio kontakt sa civilnom kontrolom leta i da je Integrisani sistem protivvazdušne odbrane NATO obavestio vazduhoplovne snage Mađarske.

Vedrana Rudan gledala film o Diani Budisavljević, pa otkrila ono što je svima promaklo!

Hrvatska spisateljica, poznata po tome što ništa i nikoga ne štedi, objavila je novu kolumnu posvećenu filmu "Dnevnik Diane Budisavljević" o austrijskoj humanitarki koja je za vreme Drugog svetskog rata iz užasa ustaških logara spasila više od 10.000 srpske dece.

Mađarski avion "Gripen" presreo je letelicu dok je bio na vežbi i ispratio je iz mađarskog vazdušnog prostora do Slovačke, navodi se u saopštenju.

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu