MISTERIOZNA SMRT Pronađeno raspadnuto telo starice! Pokojna Ljubinka bila u pratnji jednog čoveka, meštani strahuju da se nije desilo ono najgore!

Meštani su složni da Ljubinku ipak nisu sretali duže vreme, a dolazak ekipa hitnih službi ih je svakako iznenadio.

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

 

* Meštani su uplašeni nakon što je pronađeno telo pokojne Ljubinke

* Preminula Ljubinka dobro je poznavala teren gde je pronađena

* Sa Ljubinkom je tog dana viđen jedan muškarac

U prigradskom naselju Beli Potok lovci su jutros oko 7 časova na jednoj njivi pronašli telo starije žene za koju se ispostavilo da je Ljubinka Ž.(84).

Kako su meštani ispričali, Ljubinku su poznavali samo iz viđenja iako je ranije bila njihova komšinica.

 

- Skupljala je travke, znam da živi negde kod Autokomande, a da joj je bratanac nedaleko odavde. Nekada je i ona tu živela - rekla je jedna od komšinica.

Meštani su složni da Ljubinku ipak nisu sretali duže vreme, a dolazak ekipa hitnih službi ih je svakako iznenadio.

Predsednik Vučić najavio povećanja plata medicinarima i doktorima! Penzonerima po 5.000 dinara!

AUTOR: Alo.rs/T.Đ DATUM I VREME: 20.10.2019. 11:32 - 20.10.2019. 11:39 Predsednik je najavio povećanje plata i penzija, kao i novčanu pomoć penzionera sa najmanjim primanjima. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Predsednik Srbije najavio je povećanja plata i penzija * Vučić dodao da će biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra OTKRIVEN DETALJAN SPISAK PLATA U JAVNOM SEKTORU NAKON POVEĆANJA!

 

- Jutros kad sam ustala videla sam nekoliko vozila policije. Odmah sam se zabrinula da se nešto dogodilo komšijama, ali ne znam šta se desilo - kazala je jedna od komšinica koja živi u neposrednoj blizini mesta na kom je pronađeno telo.

Kako saznajemo, Ljubinka je travke skupljala sa starijim gospodinom iz Sopota, pa su meštani bili vođeni mišlju da su se vremešni ljudi možda zavoleli.

UMESTO U ATELJEU, CRTA U TATU-STUDIJU! Jedna od najboljih među diplomcima Fakulteta likovne umetnosti četkicu i paletu zamenila mašinicom za tetoviranje!

- Čuo sam da je jutros pronađeno telo, sad nas je strah da li je gospodin s kim je šetala dobro - požalio nam se jedan od meštana.

Prema nezvaničnim informacijama, telo je nađeno u poodmakloj fazi raspadanja, pa se sumnja da je starica preminula pre desetak dana.

BONUS VIDEO: Alo.rs na aerodromu u Batajnici

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi