DVA PUTA POJEO PLJESKAVICU ISPRED PRAVNOG... Predsednik Srbije u jednoj rečenici objasnio besmisao uvreda Marka Vidojkovića i Đilasovu politiku!

I oni bi sutra da vode Srbiju?!

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije

"Politika vešala" nikad neće pobediti politiku rada, marljivosti, posvećenosti i politiku budućnosti Srbije, uveren je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali je dodao da je bio šokiran zatrašujućim uvredama koje je na protestu izneo pisac Marko Vidojković na račun profesora i studenata Pravnog fakulteta u Beogradu.

 

- Neću ništa više da komentarišem, da ne kažu opet da sam nekog vređao - rekao je Vučić, na pitanje novinara da prokomentariše to što su se opet na jučerašnjem prostetu pojavila vešala i pored osude od strane većeg dela javnosti.

SNP NAŠI I VIDOJKOVIĆ PRAVE SAČEKUŠU VUČIĆU Opozicija sprema doček predsedniku 15. februara u Orašcu! (VIDEO)

Takođe, na pitanje da prokomentariše to što je juče na protestu pisac Marko Vidojković rekao da je Pravni fakultet "leglo neverovatnih smradova i ološa" i "leglo kriminala", Vučić je rekao da je šokiran i da su to neumesne i zastrašujuće tvrdnje.

 

- Šta da kažete? To je kada pored Pravnog fakulteta prolazite tako što ste dva puta pojeli pljeskavicu i uputili pogled ka fakultetu i toliko znate o Pravnom fakultetu, koliko zna gospodin Vidojković, onda možete sebi da dozvolite tako neumesne rečenice i neumesne i zastrašujuće tvrdnje da iznosite u javnost - rekao je Vučić.

Naveo je da misli da su profesori i studenti na Pravnom fakulteti dobro razumeli o čemu se tu radi.

- Šta da kažete na to kada neko kaže da je Pravni fakultet najsmrdljiviji fakultet, gde su ološ i kriminalci, šta na to da kažete? I oni koji to kažu sutra treba da vode zemlju. Ponekad se šokirate, nemam komentar nije za komentarisati - rekao je Vučić.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Nikola
  10/02/2019 - 23:46
  Na ovim protestima sejači mržnje izviru kao pečurke posle kiše.
 • Korisnik: Sara
  10/02/2019 - 21:50
  Onim sto je sinoc izgovorio Vidojkovic je pljunuo po sebi!
 • Korisnik: mario
  10/02/2019 - 20:41
  Videlo se odavno da je Marko Vidojković Đilasovac i ona njegova emisija na televiziji Šabac je sramota!
 • Korisnik: mixi
  10/02/2019 - 20:39
  Marko Vidojkoviće je uvek bio i ostao prostak. Ko je video barem jednom onu njegovu emisiju na tv Šabac zna o čemu se radi.
 • Korisnik: Maja
  10/02/2019 - 18:54
  Predsednik je sve lepo objasnio.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi