Zorana Mihajlović - 2019
Privatna arhiva
Zorana Mihajlović - 2019

Privatna arhiva

Zorana Mihajlović - 2019, Foto: Privatna arhiva

Ona je gostujući u emisiji „Magazin In“ najpre kazala da nije pristalica botoksa, a potom i otkrila kako briše bore.

- Ne koristim nikаd botoks, nemam kapi botoksa - poručila je potpredsednica Vlade, a voditeljka ju je nakon toga upitala da li koristi hijaluron.

- Da, hijaluron i sopstvenu mast koja se uzme pa se preradi, pa se rasporedi gde treba - istakla je Mihajlovićeva, koja je u maju ove godine napunila pedeset godina.

A kako se to potpredsednica Vlade Srbije ulepšava pomoću sopstvene masti za „Alo!“ je objasnila doktorka Vesna Ognjanović.

- Zahvat koji spominje gospođa Mihajlović naziva se hirurška raspodela masti. Botoks i hirurška raspodela masti nemaju veze jedno sa drugim, potpuno su dve rаzličite intervencije i ne mogu se spominjati u istom kontekstu - poručila je ona i dodala:

- Radi se o uzimanju sopstvenog masnog tkiva, uglavnom sa stomaka, posebnom labоratorijskom tehnikom se obradi, a zatim mikrokanilama ubacuje tamo gde je u nedostatku. Rezultati su trajni, operacija se radi pod lokalnom anestezijom i pacijent bolnicu napušta kroz nekoliko sati. U zavisnosti gde se i u kojoj meri stavlja, ovaj hirurški zahvat košta i do nekoliko hiljada evra - otkrila je doktorka Ognjanović.

Inače, Mihajlovićeva je u ovoj emisiji otkrila i na koji način održava svoju liniju.

- Treniram svaki dan, jedan dan je pilates, drugi dan je miha. Ne mogu da kažem da nešto specijalno pazim na ishranu, ali se trudim da imam neki redovniji život što se tiče ishrane. Vodim računa o telu i licu - poručila je potpredsednica Vlade. 

Zoran Babić išao na mezoterapiju!

Inače, Mihajlovićeva nije jedina političarka koja je javno progovоrila o intervencijama koje primenjuje kako bi što bolje izgledala. Naime, pre par godina je i Zoran Babić, tadašnji narodni poslanik, otkrio da radi mezoterapiju jednom u dva-tri meseca.

- Mezoterapija je način da malo osvežim lice, jer mnogo radim i malo spavam. Nemam problem da kažem istinu i ne mislim da ću biti manje muškarac, ako kažem da jednom u dva-tri meseca odem na tretman mezoterapije - kazao je Babić.

Pročitajte još:

Komentari (4)

kraljevčanin

07.12.2020 07:19

Ma džabe joj, ružna je pa nema dalje i može da raspoređuje masti koliko god hoće.

zemunac

07.12.2020 08:25

zorana je najlepsa zena u srbiji ..lepa ..pametna..izgleda vrhunski

Pera Detlic

07.12.2020 13:23

@zemunac - Oženi je....

MM

07.12.2020 08:53

Što se Babića tiče i njegove istine nije rekao da brzo vozi,naročito Škodu Superb!