Zoran Đorđević
Tanjug/Sava Radovanović
Zoran Đorđević

Tanjug/Sava Radovanović

Zoran Đorđević, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

"Formiranje nove Vlade Srbije je na pomolu, svesni da za lopove poput njih nema mesta u istoj, opozicija sve više ''puca po šavovima'' i jedino što im ostaje je širenje besumičnih laži u vezi sa radom predsednika Aleksandra Vučića", naveo je Ðorđević.

Kako je saopšteno, Ðorđević je rekao da je Srbija zemlja poštenih i vrednih ljudi koji su navikli da radom stiču bogatstvo, te će odluku koju je Vučić doneo svi rado prihvatiti i poštovati, dok Ðilasovcima jedino ostaje nada da će moći kao i do sada da krađom dolaze do ogromnog bogatstva, otimajući od naroda.

Naveo je da je postavlja pitanje da li se ti isti Ðilasovci dok pričaju o "malverzacijama", "krađama" i nepoštenom radu predsednika Vučića makar u jednom trenutku sete onih svima dobro poznatim 619 miliona evra, koje je upravo, dodaje, ukrao taj isti Ðilas.

"Kada nekome ko je navikao da otimanjem od naroda, na lak i nepošten način zgrće ogromno bogatstvo jednog dana stanete na put i krenete u borbu protiv mafije i korupcije onda automatski postajete ''lažov'', ''lopov''", kaže Ðorđević.

Smatra da opozicija ne ume drugačije da se bori za vlast, jer je svesna da je za tu funkciju potreban ogroman trud, pošten rad i da narod neće dva puta poverovati u iste laži koje je Ðilas prodavao tokom svog mandata.

Poznato je, napominje, da, kada je u pitanju politika predsednika, predaja nikada nije bila opcija, te neće ni sada.

Naveo je da je predsednik Vučić od početka svog mandata pokazao da ne strepi ni od koga, posebno ne od tajkuna.

"Naprotiv. Iskorenjivanje kriminala i korupcije je oduvek bio prioritet politike koju Vučić zagovara, dokaz tome je evidentno smanjenje korupcije iz godine u godinu, a cilj je svakako potpuno iskorenjivanje", istakao je Ðorđević.

Pročitajte i:

Komentari (3)

sova

27.10.2020 10:52

A zašto uvek svi moraju da daju negativan značaj beznačajnom Đilasu, i da ga spominju. Koliko vidim ne hapse ga, a stalno se provlači da je opljačkao državu.

pastrik

27.10.2020 11:06

Ministar koji je izigrao ratne vojne invalide koji su u radnom odnosu i nije isplatio zaostatke borackog dodatka za 2019god

beba

27.10.2020 14:57

Djordjevic je bas vredan i dobar covek.Mislim da se jako trudio da posao ministra dobro obavlja.Steta sto to vise ne moze.