POKRET SOCIJALISTA Zdravko Ponoš opravdava ustaše i zabranu ulaska našim vojnicima da se pomole za žrtve Jasenovca

Saopštenje

Vuk Jeremić i Zdravko Ponoš
Vuk Jeremić i Zdravko Ponoš, Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

* Pokret socijalista izdao je saopštenje u kome je kritikovao saradnika Vuka Jeremića i bivšeg generala Zdravka Ponoša

* Pokret socijalista kritikuje ponoša jer je stao na stranu Hrvata da se pripadnicima Vojske Srbije zabrani da prisustvuju bogosluženju žrtvama u Jasenovcu

* Kritike na Ponošev račun i zbog napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Pokret socijalista izdao je danas saopštenje u kome je kritikovao saradnika Vuka Jeremića, izvršnog direktora Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i bivšeg načelnika generalštaba Vojske Srbije Zdravka Ponoša zbog toga što je stao na stranu Hrvatske da se zabrani ulazak kadetima Vojne akademije i da prisustvuju bogosluženju žrtvama u Jasenovcu.

Uništavao Vojsku Srbije po nalogu NATO, a sada napada Vučića!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 12.09.2019. 15:12 - 12.09.2019. 17:47 Bratislav Jugović član Glavnog odbora SNS optužio je bivšeg načelnika Generalštaba da je uništavao Vojsku Srbije po nalogu NATO.

 

 "Ustašama je za njihove zločine uvek trebalo opravdanje koje dolazi od Srba. Pa makar taj Srbin bio i Zdravko Ponoš. Kninjanin koji nije branio Knin lako je stao na stranu Hrvata i njihove zabrane ulaska kadetima Vojne akademije na bogosluženje žrtvama u Jasenovcu. Ponošu ne smeta što je zabranjeno Srbima da se pomole na grobu poklane dece već što su Srbi hteli da idu u Jasenovac u uniformama Vojske Srbije", navodi se u reagovanju Pokreta socijalista na ocenu Zdravka Ponoša da je afera sa zabranom ulaska kadetima VS u Hrvatsku rezultat „direktne saradnje režima Aleksandra Vučića sa Kolindom Grabar Kitarović uoči izbora u Hrvatskoj“, kaže se u saopštenju Pokreta socijalista.

 

Takođe Pokret socijalista dodaje:

 "Kada je Ponoš odlučivao Srbi nisu obeležavali ni Jasenovac ni dan NATO agresije, da ne vređaju one koji su nas ubijali. Jedini načelnik generalštaba koji nije komandovao ni četom pre nego što je komandovao vojskom, ne može da sakrije koliko mu je stalo da ga još jednom stranci podrže i postave pa se nudi da napadne i pomoć koju je za Drvar obezbedio predsednik Vučić. Najbolje da Ponoš ode do Drvara da Srbima u lice izgovori zašto se ljuti što im se pomaže pa da sačeka i čuje šta bi imali da mu kažu", navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

POLICIJA IZDALA HITNO SAOPŠTENJE Državni sekretar MUP-a obavestio javnost o Vuku Jeremiću!

ZAR POSLE SVEGA ŠTO JE PROŠAO?! Igor Jurić monstruozno napadnut!

SRBIJA NIJE BANANA DRŽAVA, IAKO IMA BANANA OPOZICIJU Jugović: Srbija je zahvaljujući Vučiću povratila integritet!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: zagor
  16/09/2019 - 18:25
  Ponos? Zdravko? Cistokrvni ustaša, hrvat
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi