Aleksandar Vučić
Tanjug
Aleksandar Vučić

Tanjug

Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko ocenili su danas između dve zemlje vladaju odnosi dubokog poverenja i međusobnog razumevanja.

Kako je saopšteno iz kabineta predsednika Srbije, oni su konstatovali da realizacija dogovorenih projekata, posebno u oblasti energetike, saobraćajne infrastrukture i visokih tehnologija, dobro napreduje.

Stigla Žandarmerija! Stajali u pripravnosti, a onda je predsednik Vučić odobrio! Počelo je!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 07.09.2019. 07:42 - 07.09.2019. 10:23 Građani na nogama! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Organizacione jedinice koje učestvuju: SAJ Žandarmerija Helikopterska jedinica Taktička pretpostavka Naoružana diverzantsko-teroristička grupa izvršila je zaposedanje objekta.

 

Predsednik Vučić je rekao da je to rezultat intenzivnog političkog dijaloga na visokom nivou, uz očekivanje da će Srbija uskoro biti domaćin još jednom visokom ruskom zvaničniku radi zajedničkog obeleževanja 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu, u kome su učestovale i jedinice Crvne armije.

Aleksandar Vučić

Tanjug

Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug

 

Oni su takođe razmenili iskustva o merama koje dve zemlje preduzimaju za poboljšanje demografske situacije, s obzirom na brigu koju Srbija i Rusija iskazuju za broj svojih stanovnika, dodaje se u saopštenju.

Pročitajte još:

 Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete