"ČITAV VRH SNS JE ZA" Vučić se oglasio povodom izbora!

Ne mogu da vam potvrdim da će biti vanrednih izbora, ali tu mogućnost ne isključujem... Ta odluka je komplikovana. To nije stranačko pitanje međutim čitav vrh SNS je za raspisivanje izbora, rekao je jutros predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasivši da ga pre svega interesuje otvararanje novih fabrika, radnih mesta i nastavljanje s radom na tome.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: RTS printscreen

Naime, objasnio je da je za njega najvažnije da Srbija ide u dobrom smeru, da se otvaraju nove fabrike, da država ima najveći mogući rast, da se smanjuje nezaposlenost i povećavaju plate i penzije.

- Snaga se ne ogleda u decibelima i uvredama koje stižu na dnevnom nivou, ne odbacujem to kao mogućnost i kao ideju, a istraživanja javnog mnjenja pokazuju da su naši brojevi u ovom trenutku čak i nešto bolji od onih objavljenih u istraživanju Ipsosa, po kojima naprednjaci imaju 55 odsto - dodao je Vučić govoreći o mogućnosti raspisivanja vanrednih opštih izbora uključivši se uživo iz Predsedništva u jutarnji dnevnik RTS.

- Ti brojevi su bolji jer ljude ne interesuje koliko ćete da vičete ili sa koliko jaja i kamenica ćete gađati neku zgradu... Vidim da postoji jedna žestoka idejno-ideološka borba kod naših političkih protivnika oko toga da li da nas gađaju jajima ili kamenicama, da li da nas biju ili streljaju, lustriraju ili šta već... I sa druge strane postoji jedna velika borba a to smo mogli da vidimo sinoć kod gospodina Đilasa, koji je opljačkao 500 miliona za samo pet godina na vlasti, kako je vređao i napadao mlade ljude", rekao je Vučić.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: RTS printscreen

- Samo si im psovao majku, a šta treba ja da radim kad mi svakog dana da sam Hitler i Pinoče, i ne samo da su me vređali pred decom nego su mi i decu vređali, ćerku pre svega. Pa šta treba da idem da bijem ljude okolo, a o fabrikama ne pričaju jer nisu otvorili nijednu a to ljudi vide - zaključio je Vučić.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Slavica
  21/01/2019 - 19:28
  Dve neuporedive borbe, svakako pobedice prave vrednosti a ne nasilje.
 • Korisnik: Milan
  21/01/2019 - 18:57
  Raspisati izbore i dokazati opoziciji da ih narod ne želi!
 • Korisnik: Vuk
  21/01/2019 - 18:26
  Mislim da ce narod na kraju dati zavrsnu rec.
 • Korisnik: mario
  21/01/2019 - 17:30
  Da konačnmo nakon izbora Đilas i ekipa odu u istoriju.
 • Korisnik: mixi
  21/01/2019 - 17:29
  Očekujem barem 70% glasova za SNS na sledećim izborima.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi