Vučić prekinuo novinara Željka dok mu je postavljao pitanje, a zatim počeo da se smeje, nakon toga je mikrofon isključen (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas s rukovodiocima svih kovid-bolnica.

Smešna scena je zabeležena na prvom minutu i prvoj sekundi.

Zbog dramatično velikog broja novozaraženih, predsednik je izvestio javnost o stanju u zdravstvu. Kao što to obično biva posle izlaganja, novinar na konferenciji postavlja pitanje, uglavnom vezano za temu o kojoj je na toj konferenciji organizator pričao.

Međutim to nije bio slučaj kada se za reč javio novinar Željko, iz agencije Tanjug, i postavio pitanje predsedniku nevezano za dramatičnu situaciju u kojoj se naša država trenutno nalazi, već je odgovor tražio povodom tvrdnje da predsednik ima informacije vezane za formiranje vlade u Crnoj Gori.

Predsednik je u sekundi počeo da se smeje, podstraknut diskretnim dobacivanjem Pelemiša, i uz izvinjenje napomenuo novinaru da mora da ga prekine.

- U dobrom smo mi stanju, kao zemlja, i što se tiče korone, kad se čeka da pronađete dovoljno dobar razlog da postavite neko drugo pitanje - rekao je kroz osmeh Vučić.

Kada je momenat smeha prošao predesdnik je zamolio novinara da mu postavi pitanja, ponovo, na koja mu je zatim odgovorio.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi