DOVOLJNO JE VIDETI KO SE RADUJE MOJOJ PROPASTI Vučić poslao oštru poruku albanskim medijima o izveštavanju protiv njega!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istako je danas, povodom činejnice da su svi albanski mediji na Kosovu, kao glavnu preneli vest o protestima protiv njega, da je dovoljno da se pogleda ko se raduje njegovoj propasti, pa da sve bude jasno.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije

Vučić je, u Vršcu, nakon obilaska postrojenja za snabdevanje vodom u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, u izjavi novinarima kazao da je njemu veoma interesantno što je Rada Trajković rekla da „protesti ne mogu da se sakriju do Londona“.

„Gde nađe baš London? U Gračanici je bilo svega 19 ljudi, petoro istih koji su bili i na protestu u Kosovskoj Mitrovici, gde živi 19.000 Srba“, konstatovao je on.

 

Vučić je kazao da takvu "sreću i histeriju" kod albanskih medija nije video do sada, ali je primetio da nisu hteli da kažu da je na protestu bilo samo 19 ljudi, kao i neki mediji u Beogradu.

„Slikali su prvi red, a nisu rekli da drugi i ne postoji“, dodao ej on.

UČENICI U VRŠCU ODUŠEVILI PREDSEDNIKA Dočekali ga uz aplauz i osmehe, a onda mu uručili poklone! Jedan ga je posebno iznenadio! (FOTO)

Kaže da je pitanje što se Albanci raduju njegovoj propasti, da li zato što radi nešto loše u srpskom interesu ili je to zato što kao srpski lider štiti srpske interese na Kosovu i Metohiji i što je u tome bio uspešan.

 

Upitao je zašto proteste organizuju u trenutku, kada je Priština uvela takse, i samo zahvaljujući snalažljivosti Srbije i dobrih javnih finansija, naša zemlja uspeva da i dalje snabdeva srpske sredine na Kosmetu.

„Zašto ako protestujete ne protestujete i protiv toga. Srbi na Kosovu i Metohiji najbolje znaju i zahvalan sam im na tome“, rekao je on.

 

Vučić je podsetio da je na protestu u Kosovskoj Mitrovici bilo 53 ljudi, a u Gračanici 19, i da to ne znači da ih je bilo ukupno 72, pošto je na oba mesta bilo više istih ljudi.

VUČIĆ DANAS NASTAVLJA KAMPANJU "BUDUĆNOST SRBIJE"

„Zahvalan sam Srbima na Kosovu i Metohiji što su uvek znali šta je država, što su čuvali srpska ognjišta gde su bila najugroženija. Bilo je više onih koji su juče protestovali protiv protesta u Gračanici, nego onih koji su izašli na protest“, zaključio je on.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Miro
  10/02/2019 - 22:59
  Samo neprijatelji srba i Srbije mogu biti protiv predsednika Vučića!
 • Korisnik: djoka
  10/02/2019 - 22:12
  Vucic stiti srpske interese na najbolji nacin!
 • Korisnik: malenkost
  10/02/2019 - 20:57
  Albanci mogu samo da sanjaju o tome da će videti leđa Vučiću. Dugo će on još biti predsednik Srbije na njihovu žalost.
 • Korisnik: mixi
  10/02/2019 - 20:56
  Da se ne brinu Albanski mediji, dugo godina će još oni gledati Vučića na čelu Srbije.
 • Korisnik: \as\
  10/02/2019 - 19:58
  albanci ne zele kompromis to je svima jasno
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi