Dragan Đilas
Alo!/Marko Metlaš
Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Dragan Đilas nastavlja da napada Aleksandra Vučića iako je dokazano da laže. Nakon optužbi koje je neosnovano izneo, a u kojima tvrdi da je predsednik prodavao srpsko oružje Ukrajincima, Vučić je sinoć pokazao dokumetaciju i fotografije koje su otkrile punu istinu. 

Đilas je nakon svega toga na svom Tviter profilu opet napao Vučića, a takođe je objavljen i tekst pun neistina na tu temu u listu Danas.

Predsednik je juče dao izjavu posle koje bi pomenutog lidera opozicije trebalo da bude sramota, ali on nastavlja da tera po svom.

- Za ljude koji nisu čuli... danas smo optuženi iz jedne od tih kuhinja obaveštajne kanalizacije, kako su našim minama ubijani ruski vojnici. Kome je to odgovaralo da to baš danas pusti... sami zaključite - rekao je Aleksandar Vučić.

- Istina je sledeća, sad će mnogi da se iznenade kako je to izgledalo. Oni su pokazali te mine kojim su navodno ubijani ruski vojnici. Vidite ovo su mine, ovo su kutije, sve kako je taj portal iz Bugarske objavio. Ovo nije burek, ovo su mine, nije nešto što se ne razlikuje. Istražili smo svu našu trgovinu sa Ukrajinom.

Vučić izvadio dokaze: Ta firma, tu radi mama od ovog Obradovića, sve je povezano sa vlasnikom medija u Srbiji koji su navijali za moju smrt!

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 21.11.2019. 21:23 - 21.11.2019. 21:33 Pale maske! Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug Na pitanje novinara o vesti da je srpsko oružje prodavano Ukrajini za rat protiv Rusije, predsednik Vučić je pokazao dokumentaciju i fotografije koje su otkrile neverovatnu istinu! - Za ljude koji nisu čuli...

- Ovde u tekstu piše da je isporučivano preko Emirata, koji su potpisali taj sporazum sa Petrom Porošenkom, što je njihovo potpuno pravo, kao i sa Ruskim federacijom. Inače predsednik Vladimir Putin je mnogo bolji prijatelj sa bin Zajedom nego sa mnom, samo da to imate u vidu.

- Zatim je Dragan Đilas rekao da je prodaja srpskog oružja Ukrajincima išla preko Emirata i Vučićevog velikog prijatelja šeika Muhameda...

- A vidite mi smo onda istražili svaki lot, svih mina koji je otišao. Nikada ni jedan nije otišao za Ukrajinu, ni za Emirate. A onda smo išli dalje, i ustanovili. Imali smo poslove preko dve američke kompanije, jedne polu-američke... Ali je bila i jedna čudna kompanija, jer smo mi preko tih brojeva mina ustanovili kome su prodate, i kada. Da vidite kako se sudbina poigrala kada mnogo lažete...

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Dejan

22.11.2019 10:38

Đilas iako je raskrinkan ne prestaje da širi laži i neistine.