SRBIJA POSTAJE PRVA ZEMLJA U EVROPI KOJA JE TO UČINILA Vučić će tražiti zabranu mini hidroelektrana u zaštićenim područjima!

Zaključeno je i da će se, kaže Ristić, značajno poostriti sve procedure tokom koje se stiču uslovi za odobravanje projekne dokumentacije i kontrola rada za male hidroelektrane.

Aleksandar Vučić, Miloš Zeman
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa aktivistima udruženja "Odbranimo reke Stare planine" o izgradnji derivacionih mini hidroelektrana na Staroj planini i zaštićenim područjima, a dekan Šuamrskog fakulteta Ratko Ristić preneo je novinarima da su od Vučića dobili odgovor da će on predložiti Vladi da zabrani izgadnju mini hidroelektrana u zaštićenim područjima.

Ristić je istakao da bi tom odlukom Srbija postala prva država u Evropi koja je to učinila.

To je, inače, jedan od tri zaključaka sa sastanka, rekao je Ristić i dodao da im je predsednik rekao da će tokom obilaska Pirotskog okruga posetiti selo Rakita gde se pravi mala hidroelektrana "Zvonce" koja je izazvala dosta kontroverzi i nezadovoljstvo lokalnog stanovnsištva.

POGLEDAJTE ŠTA JE DOBIO NA POKLON! Novom Sadu dodeljena titula Ambasador Temišvara za 2021, a onda su iznenadili i gradonačelnika! (FOTO)

NAPRAVIO HAOS U RODNOM GRADU DA POPRAVI SVOJ REJTING Boško izmislio gej paradu u Čačku!

Zaključeno je i da će se, kaže Ristić, značajno poostriti sve procedure tokom koje se stiču uslovi za odobravanje projekne dokumentacije i kontrola rada za male hidroelektrane.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku jevrejskoj zajednici u Srbiji, povodom Roš Ašane!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 28.09.2019. 11:41 Sa posebnim poštovanjem prema jevrejskom narodu širom sveta i prema jevrejskoj zajednici u Srbiji, Vučić kaže da uvek sa ponosom ističemo sve Jevreje koji su dali nemerljiv doprinos i našoj zemlji i celom čovečanstvu Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku jevrejskoj zajednici u Srbiji, povodom Roš Ašane.

"Smatramo da je razgovor bio konstruktivan i da predstavlja veliki korak napred u rešavanju problema izgradnje malih hidroelektrana", istakao je Ristić.

Bonus video

Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Povezane vesti

 • Korisnik: alisa
  29/09/2019 - 11:51
  Njegov glas znaci i ocuvace prirodu za buducnost.
 • Korisnik: Boza
  29/09/2019 - 10:03
  Predsednik je ulozio velike napore da resi problem gradjana kao i uvek.
 • Korisnik: milan306
  29/09/2019 - 09:26
  Dogovor je bitan.
 • Korisnik: Deki
  28/09/2019 - 23:45
  Интервенција у право време!
 • Korisnik: Ivana
  28/09/2019 - 22:26
  Predsednik dobro postupa, uvek prvo sasluša stanovništvo pa tek onda donosi konačnu odluku.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi