Aleksandar Vučić
Tanjug/Rade Prelić
Aleksandar Vučić

Tanjug/Rade Prelić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku jevrejskoj zajednici u Srbiji, povodom Roš Ašane.

Ana Brnabić objavila: Od 1. januara ogromno povećanje penzija!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 28.09.2019. 10:07 - 28.09.2019. 10:23 Nadam se da ćemo u narednih nekoliko meseci spustiti nezaposlenost na ispod 10 odsto, rekla je Brnabićev Ana Brnabić, Foto: Alo!/Vladimir Marković Predsednica vlade Ana Brnabić rekla je danas da će se 1.

- U ime građana Srbije od srca vam čestitam predstojeći veliki praznik uz najbolje želje za blagostanje i mir koji su nam svima toliko potrebni. U ovim pretprazničnim danima u kojima se posebno posvećujete razmišljanju i molitvi, vreme je da svi zastanemo i da razmislimo koliko toga dobrog možemo da uradimo za svoje komšije i sugrađane, za opšti napredak - naveo je Vučić.

Sa posebnim poštovanjem prema jevrejskom narodu širom sveta i prema jevrejskoj zajednici u Srbiji, Vučić kaže da uvek sa ponosom ističemo sve Jevreje koji su dali nemerljiv doprinos i našoj zemlji i celom čovečanstvu.

Pročitajte još:

- Kao narod koji je vekovima stradao, pokazali ste kroz istoriju da svaka zajednica može da opstane negujući duh zajedništva, sloge i bratskih odnosa sa komšijama i sugrađanima. Neka vam nova godina donese svako dobro, a Srbija će uvek biti vaša kuća u kojoj će vaši praznici biti i naši - navodi se u čestitki predsednika Vučića povodom Roš Ašane.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina