DEA I SARAPA PRESTALI DA DIŠU Vesić izgovorio imena povezana s firmama, istina je izašla na videlo

Gostuje u jutarnjem programu

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: screenshoot/TV Pink

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u današnjem gostovanju na TV Pink istakao je da je opozicija sa Đilasom na čelu revoltirana svojim neuspesima i njegovim domaćinskim odnosom prema Gradu tražila njegovu smenu. On se u programu uživo zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci.

- Beograd je dobio sjajan trg, kao što ima Pariz, London... To je mesto okupljanja, mesto dešavanja. Kada je bilo otvoreno pozorište, tamo je bilo 7, 8 hiljada ljudi. Imamo nova stabla, punjače za mobilne telefone, bespltnu vaj-faj zonu. Evo, sad kreće čišćenje spomenika knezu Mihailu, koji nikad niko nije čistio - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

On je ćestitao izvođačima kako su sredili trg. Prokomentarisao je i nevolje biciklista zbog kolovoza kojim biciklisti ne mogu da prođu.

PREDSEDNIK VU­ČIĆ ZAGRMEO NA BABIĆA Učinio je najtežu moguću stvar za njega, a sada se sve saznalo! Evo šta se desilo u porodici Gli­go­ri­je­vić

- Zato sam im dao rok od 35 dana da to srede. Dobićemo funkcionalan kolovoz - rekao je Vesić.

On je istakao i da to neće koštati građane, te da ne će dopustiti izvođaču da loše obave posao.

- Građani treba da znaju da nije isplaćen ceo ugovor, tek 70 odsto - ostalo će, kako je rekao, isplatiti kada bude sve gotovo, te da će postoji i garancija od tri godine.

- Kocke su od čistog jablaničkog granita - osvrnuo se na prozvike opozije.

Vesić je istakao da oni koji su popoločavali Beograd betonom žele da lažu Beograđane. To je, prema rečima Vesića, ranije radila fabrika iz Loznice, što, kako je rekao, dobro znaju Dušan Petrović, Nebojša Zelenović i Dragan Đilas, a pošto to sada ne može biti slučaj, opozicija iz revolta traži smenu zamenika gradonačelnika.

ONI DRŽE REKTORAT POD BLOKADOM NEDELJU DANA Đilasov Marsovac sa rukama u džepovima, Miljuš sa kesama, a jedan čovek je specijalno zadužen za pljeskavice! (FOTO)

- Ja se zahvaljujem Vučiću to je stao iza mene, jer je tim neradnicima rekao šta je trebalo da im se kaže - sikter! - ispričao je Vesić u programu uživo.

On je istakao i da je Dragan Đilas pokazao svoju nesposobnost Slavijom kakva je bila u njegovo vreme.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi