OLJA BEĆKOVIĆ SKOČILA DA JE PREKINE! NIJE HTELA DA OVO ČUJEMO! Hladan tuš u "Utisku nedelje": Je l' vam to ona što je pitala ljude o orgazmu tokom se*sa sa ocem?! (VIDEO)

Detalji iz emisije "Utisak nedelje" voditeljke Oje Bećković ne prestaju da šokirjau javnost.

Olja Bećković Utisak nedelje
Olja Bećković Utisak nedelje, Foto: printscreen

Milica Kralj je u jednom trenutku hvalila novinarski rad Tatjane Vojtehovski i navela kako je njenu emisiju "pojeo mrak".

Na sve to se ubacila i novinarka Olivera Zekić koja je podsetila javnost na činjenicu da je Vojtehovski vodila jedan od najgnusnijih rijaliti programa koji se pojavio na našim prostorima.

- To je ona ista novinarka koja je na Pinku vodila emisiju u kojoj je pitala: Da li si uživala dok te je otac... - rekla je Zekić, a onda je Olja Bećković skočila da prekine svoju gošću, u "demokratskom" maniru, u kome već godinama, u svojoj ocvaloj emisiji, prekida sve one koji govore suprotno od njenih političkih stavova.

Podsetimo, novinarka Tatjana Vojtehovski, danas predstavnik određene političke opcije i građanerske ideologije, vodila je rijaliti u kojem je pitala jednog od učesnika "Da li je doživela orgazam tokom se*sualnih odnosa sa ocem?"

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom snimku:

Povezane vesti

 • Korisnik: Sara
  17/11/2020 - 10:35
  Kako da se ne sećamo Tatjaninog rijalitija?! To su njeni degenerisani rani radovi: nije to jedini gaf koji je napravila, ali je najogavniji! Ostali se svode na "teranje vodenice na svoj mlin", što neobjektivnije i što pristrasnije izveštavanje...Ali nije to sav njen učinak- treba znati kakve sve prljave igre smišlja njena mašinerija u službi tajkuna Đilasa...Raspitajte se...
 • Korisnik: galeb
  16/11/2020 - 18:37
  Pa ta pitanja u emisiji "Trenutak istine" što je vodila Tatjana, nije ona sastavljala nego nadležni urednik,i bile su velike pare za učesnike.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi