Konferencija
Tanjug
Konferencija

Tanjug

Konferencija, Foto: Tanjug

- Kukavice koje iza tastatura seju mržnju, "hrabrost" očigledno smeju da pokažu samo na ženi, koja im nije uradila ništa, osim što nema strah da slobodno govori o Đilasima, Jeremićima, Obradovićima i drugim propalim opozicionim političarim i njihovim mahinacijama. Studio B zahteva od UNSa i NUNSa da reaguju i osude stravične pretnje i pokažu srpskoj javnosti da novinarska sloboda u Srbiji važi za sve, a ne samo za novinare Đilasovih medija - navodi se u izjavi Studija B.

Novinarki dnevnog lista Informer Milici Dakić, danas su posle konferencije za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića stigle sramotne pretnje na društvenim mrežama.

Pretnje

screenshoot/Twitter

Pretnje, Foto: screenshoot/Twitter

Korisnici Tvitera novinarku našeg lista nazvali su "džukelom ustaškom" kojoj treba "j***ti poreklo porekla", uz poruku da njeno i imena drugih "nepoželjnih novinara treba dodati na spisak"?! Za odstrel?

I sve zato što je na konferenciji za medije pitala predsednika Srbije kako komentariše reakcije hrvatskih političara na dešavanja u Beogradu?

Drugi korisnik društvenim mreža, našoj novinarki je napisao da će joj "je*ati mater" i svima "koji podržavaju Vučića", te da će ostati bez posla čim se promeni vlast.

PROČITAJ JOŠ: