Hašim Tači
Tanjug

 

Hašim Tači

Tanjug

Hašim Tači, Foto: Tanjug

Hašim Tači, premijer takozvane države Kosovo, ima harem sa 52 seksualne robinje, prenosi portal srbin.srb. Devojke su tu da pružaju seksualne usluge Tačijevim prijateljima, stranim diplomatama, pripadnicima KFOR i Euleksa, a orgije umeju da potraju i po nekoliko dana.

Prema rečima jedne od devojaka, Ukrajinke N. M. (19), koja je uspela da se izvuče pošto je njena porodica za otkup platila 80.000 dolara, droga i alkohol sastavni su deo orgija, a Tači ume toliko da se uradi kokainom da jedva daje znake života.

Pročitajte još:

 

Upravo je ova Ukrajinka ruskim obaveštajcima otkrila ovaj harem, smešten u centru Prištine, u podrumu zgrade na uglu ulica Šaip Spahija i Bedri Šala.

Hašim Tači

Tanjug/Sava Radovanović

Hašim Tači, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Nijedna od devojaka nije Albanka. Nekoliko je njih s Balkana, desetak Ruskinja, jedna crnkinja iz Kameruna, dve Kineskinje. Tu se mesečno potroše kilogrami kokaina i drugih droga. Jedna devojka iz Kolumbije, koju su zvali Dolores, svoju neposlušnost platila je glavom - u zajedničkoj trpezariji, naočigled svih, iz pištolja ju je ubio jedan pripadnik Tačijevog obezbeđenja - ispričala je N. M.

 

Komentari (4)

slađa

23.12.2018 09:43

Hašim Tači. Lik i delo poznati svima. I nekada i sad. 11.11.2018. Pariz. SB UN. Brisel. Itd... Dokle?

anonimus

23.12.2018 10:54

preterali ste. i ako je od njega, mnogo je. smanjite dozivljaj.

Milan

23.12.2018 18:07

@anonimus - Jel si ti pri sebi? Branis teroristu, kriminalca, ubicu? Po tebi sve je ovo netacno,on cita knjige i gaji ruze?

sara

23.12.2018 11:19

Zločinac i bednik. Ovo ceo svet treba da zna, da se čuje kako krvnik mami strane diplomate i stranu vojsku u Prištinu.