Nela Kuburović
Alo / Vladimir Marković
Nela Kuburović

Alo / Vladimir Marković

Nela Kuburović, Foto: Alo / Vladimir Marković

Ministarka pravde Nela Kuburović je za „Alo!” poručila da bi nadležni organi trebalo da provere da li u ovom slučaju postoje elementi krivičnog dela polnog uznemiravanja.

- Ovakvo skandalozno vređanje predsednika vlade jedne države je nešto što mislim da nigde ne postoji. Ali očigledno je to jedini jezik za koji zna družina iz saveza iz kojeg i on sam potiče - Đilas, Jeremić i Boško Obradović. Verovatno je ovo deo njihovog „programa” borbe za vladavinu prava i društvo bez diskriminacije - kazala je Kuburovićeva.

Zorana Mihajlović

Ministarstvo

Zorana Mihajlović, Foto: Ministarstvo

Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, istakla je da je svaka vrsta ispoljavanja mržnje nedopustiva.

- Govori o ljudima koji to izgovaraju. I kao društvo, svi zajedno moramo da se borimo protiv toga. Da govorimo više i obrazujemo naš narod. Tu su mediji veoma važni - poručila je ona za „Alo!”.

Slavica Đukić Dejanović

ALO Ognjen Radosevic

Slavica Đukić Dejanović , Foto: ALO Ognjen Radosevic

U odbranu premijerke stala je i Slavica Đukić Dejanović, ministarka zadužena za populacionu politiku.

- Takva vređanja prevazilaze nivo tolerantnog bezobrazluka - kazala je ona za naš list.

Jadranka Joksimović

Vlada Srbije

Jadranka Joksimović, Foto: Vlada Srbije

Jadranka Joksimović je izjavu Željka Veselinovića ocenila kao bezobrazluk.

- To je čisto nevaspitanje i bezobrazluk, ali i pokazatelj koliko oni koji drže pridike ovoj vladi i pričaju o demokratiji ne poštuju javni govor i demokratske principe - poručila je ona.

Podsetimo, Veselinović je poručio da premijerku treba zatvoriti u sobu sa obdarenim Afroamerikancem, tek puštenim iz zatvora, a da sve to prate kamere i da se emituje kao rijaliti.

Komentari (2)

kole

24.09.2018 07:58

E mnogo toga u Srbiji ne postoji na svetu. Evo jos jednog primera. Samo u Srbiji je moguce da sa 17 godina osvojis medalju u tekvondu ili karateu i da dobije penziju od 1400 evra. E ako to ima jos negde u svetu molim redakciju da objavi.

Radosav

24.09.2018 21:33

Kultura im je na jako niskom nivou. Neka citaju bonton