Boško Obradović
Printscreen/N1
Boško Obradović

Printscreen/N1

Boško Obradović, Foto: Printscreen/N1

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Najnovije fašističke pretnje još većeg fašiste Boška Obradovića samo su kap u moru dokaza koliko taj čovek u svojoj bolesnoj želji da se dočepa vlasti i fotelje, ne bi i neće prezati ni od čega.

PROČITAJ JOŠ:

Od čoveka koji organizuje prebijanje novinarki, koji napada žene gde stigne samo zato što ne misle kao on i od čoveka koji poziva da se kamionom zgaze policajci dok obavljaju svoj posao, sve se može očekivati, ali je konačno vreme da za sve što čini i odgovara.

Njegove bolesne pretnje, nisu ništa drugo do odrađivanje dobijenih para od Đilasa i Jeremića i pokušaj da se uz pomoć para pokradenih od građana Srbije izazove haos i nasilno dođe na vlast.

Koliko god agresivni i puni mržnje bili, ni Obradović neće uspeti da promeni činjenicu da je Dragan Đilas 25 miliona evra u nekretninama stekao dok je bio istaknuti funkcioner režima DS-a, niti će sakriti da Vuka Jeremića milionima dolara „puni“ svetski kriminalac i robijaš Partrik Ho.

Protivvazdušna odbrana NATO stupila u radio kontakt sa susednom zemljom! Podignuti borbeni avioni!

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 25.09.2019. 14:26 Ministarstvo odbrane se hitno oglasilo Foto: AP Photo/Ronald Zak Borbeni avion Oružanih snaga Mađarske presreo je danas letilicu u vazdušnom prostoru te zemlje, prenosi MTI pozivajući se na mađarsko Ministarstvo odbrane. AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 25.09.2019.

Aleksandar Vučić se nikada nije plašio moralnih gmizavaca i ljudi od kojih jaču ličnost, karakter i mozak imaju čak i kišne gliste, jer je njemu i svima nama uvek i jedino bilo bitno mišljenje vrednih, časnih i poštenih građana Srbije što crna fašističko-lopovska trojka Obradović, Đilas i Jeremić svakako nisu."

BONUS VIDEO: